Jump to content

Compact Ψηφιακή - Τι να πάρω??

Recommended Posts

η κασιο εχει φανταστικη μπαταρια...

στην εκθεση γεμισα ενα 512αρι και ενα 256αρι χρησιμοποιοντας φλας περιπου στις μισες φωτογραφιες (παντα φουλ αναλυση)...

τα μονα κακα που εχει ειναι οτι χρειαζεσαι το dock για να την φορτισεις και να την συνδεσεις στο πισι και η μικρη αναλυση στα βιντεακια(320χ240)...αλλα φωτογραφικη παιρνεις οχι βιντεοκαμερα...εγω σου λεω να την χτυπησεις...

αλλα ασημι...νομιζω οτι η μαυρη ειναι βαμμενη και ισως αρχισει να ξεβαφει... (ασημι εχω κι εγω)

Αρχική απάντηση από ΝTG

τσιμπα οποια απο τις δυο σου κανει κεφι.....η οποια βρεις!!

Παντως η casio εχει αρκετα μεγαλη αυτονομια ..(για ενσωματομενη non-AA μπαταρια)

(ελπιζω να μην θυμαμαι την pentax και σε παρω αδικα στο λαιμο μου-αν θες το ψαχνω)

Να υποθεσω τα λεφτα δεν αποτελει κριτηριο εε?

ναι δεν παίζει περιορισμός στα λεφτά, έχω φυτέψει ευρουδιά στο μπαλκόνι :hehe:

προφανώς και παίζει, και θα ήθελα με 400 ευρά να είμαι καλυμμένος (και από κάρτα μνήμης).

είδα την pentax optio s6 στο themall, πραγματικά πολύ μικρή και ακριβώς στις διαστάσεις που ήθελα + με βολικά κουμπάκια + με divx video και κάνει 299 ευρά (κωτσόβολος, ελπίζω οι τιμές να είναι με φάπα), αρκετά φτηνότερα από τις άλλες, οπότε μάλλον θα την τσιμπήσω :)

είδα και την casio, ήταν σαφώς πιο μεγάλη από την pentax, και λίγο πιο ακριβή.

δυστυχώς δεν είδα πουθενά την panasonic, αλλά με τιμή στην ελλάδα ~400 ευρά (άρα με μνήμη 450) μάλλον μου πέφτει ακριβή.

Αρχική απάντηση από ΝTG

Μαλλον δεν ειδες καλα (η ειδες μονο την pentax)!!

Οι διαστασεις ειναι :

CAsio 3.5x2.3x0.9

Panasonic 3.7x2.0x1.0

Pentax s60 3.5x2.3x1.1 in

Tελικα εισαι αρρωστος με το μεγεθος!!!:p

Αλλα και εγω δεν παραδινομαι.......:p

Δες ξανα το quote που εκανα...προσθεσα και την pentax S60 μιας και την ειδες απο κοντα!

Η casio φημιζεται για το μικρο της μεγε8ος και ειναι λιγες εκεινες που ειναι ακομα πιο μικρες!

Στα 7.2Μπχ με 2.5" ιντσες ο8ονη και viewfinder και πολυ μεγαλη αυτονομια και 640χ480@30fps με στερεοφωνικο ηχο(τα ακους hari?????)

Το Docking station ισχυει μεν(οσο αφορα την φορτιση) αλλα αν εχεις card reader μολις εκανες την ζωη σου πιο ευκολη!

To link φωναζει ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ

:p:P:P:P:P:P:P:P:P

Και με 50€ παιρνεις ενα 512ΜΒ high speed SD (δεν χρειαζεται να ειναι high speed αλλα 5€ διαφορα εχει απο τα αργα-περιπου) η με 80-90€ 1γιγα

Aν δε σε επεισα ακομα πες να ερθω να χρησιμοποιησω αλλες μεθοδους πιο πειστικες:whip:

:flower: :D

εδιτ -> σε λιγο επιστρεφω.....λαθος μηχανη συγκρινα!(ειναι πολυ πρωι ακομα)

επεστρεψα!

Η S6 ειναι μικροτερη οντως απο casio.Συγκεκριμενα 3.4x2.1x0.7 το viewfinder λειπει (οχι δεν 8α επιστρεψει:laughing: ) απο μπαταρια δεν ξερω τι εχει (ποσο κρατει δλδ) αλλα το stutter speed 1/2000 - 4 secs ειναι εντελως οριακο για βραδυνες φωτογραφιες.(παιζει απο 4-8sec .....σπανια θελει παραπανω (15sec).Αυτα

και ξανα-μανα-εδιτ

Βρηκα και τι μπαταρια εχει....(η S6)

2.6 Wh εχει ...σε σχεση με τα 4,6 της casio.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.