Jump to content

Τέλος

Ilias83

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

γιατι δεν το βαζεις στις πωλησεις? :hehe: :hehe:

Εγω θα ελεγα να το βαλει σε αλλο φορουμ αλλα μιας και το εβαλε εδω ελπιζω να ειναι το τυχερο του και ευχομαι να σπασουν τα τηλεφωνα του απο παιδια που θελουν να μαθουν πεντε πραγματα!!

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:14]

Αμα θελει και κανεις για Χημεια στην Πατρα....

:hug:

αμα θελει καμια ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ λυκειου(οχι γυμνασιου θα μας πανε μεσα) Βιολογια/Στατιστικη/Φυσικη εδω σε μενα:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

αμα θελει καμια ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ λυκειου(οχι γυμνασιου θα μας πανε μεσα) Βιολογια/Στατιστικη/Φυσικη εδω σε μενα:hehe:

ΚΟΠΕΛΙΣΤΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ?????

Εμμ ... εδώ που τα λέμε ... ε .... ξέρω κι εγώ καλά μαθηματικά !!!

Παραδίδονται μαθήματα:

1) Πληροφορική Γυμνασίου - Λυκείου

2) Χημεία - Φυσική - Μαθηματικά Γυμνασίου - Λυκείου

3) Unix administration basics

Πληροφορίες katina@linuxspam.org ( TM by rootx, μου αγόρασε το domain :p )

Προτεραιότητες ίδιες με του fragma.

Ευχαριστώ :hehe:

Ιλία, πλάκα κάνουμε :)

Βασικά καλή φάση αν βρεις

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μόνο που καλό θα ήταν να το βγάλεις απο την υπογραφή σου γιατί ξεφεύγεις απο τους κανονισμούς... ;)

Λέμε τώρα...

Πάντως αν ενοχλεί εγώ το βγάζω απ'ευθείας...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Λέμε τώρα...

Πάντως αν ενοχλεί εγώ το βγάζω απ'ευθείας...

όχι δε λέμε, διάβασε εκεί που λέει υπογραφή:

http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policy

δε σου λέω βγάλτο, αλλά από τους κανόνες απαγορεύεται.

επειδή πολλοί το κάνουν γενικότερα, οι κανόνες για τις υπογραφές είναι αυτοί:

Υπογραφές (Signatures)

Κάθε μέλος μπορεί να δημιουργήσει την προσωπική του υπογραφή η οποία θα συνοδεύει κάθε μήνυμα στο forum. Οι υπογραφές των μελών θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους ακόλουθες κανόνες προκειμένου να είναι αποδεκτές.

*

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές Κάθε υπογραφή μπορεί να περιέχει 1 εικόνα με διαστάσεις όχι μεγαλύτερες από 450 (width) x 80 (height) pixels και μέγεθος 35kbytes.

*

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν links προς προσωπικά ή όχι web sites.

*

Απαγορεύεται ρητά η διαφήμιση εμπορικών ή μη προϊόντων και υπηρεσιών μέσω links ή banners τοποθετημένα στην υπογραφή χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Administrators. Σε αυτή την περίπτωση οι υπογραφές θα αφαιρούνται με ταυτόχρονη ειδοποίηση του παραβάτη.

*

Απαγορεύεται ρητά η χρήση υπογραφών που σχετίζονται με αγορές/πωλήσεις προϊόντων. Για αγορές/πωλήσεις υπάρχει σχετικό υποφόρουμ.

*

Οι υπογραφές θα πρέπει να ικανοποιούν τους γενικότερους όρους πρόσβασης και χρήσης στο TheLab.gr. Στην αντίθετη περίπτωση οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσει την υπογραφή ή ακόμη και να προχωρήσει σε αποκλεισμό του (ban).

Το συγκεκριμένο θεωρείται παροχή υπηρεσιών κατά τη γνώμη μου και ως εκ τούτου απαγορεύεται.

Από κει και πέρα άστο μπας και βρεις κάνα μαθηματάκι ακόμη :hehe:

Μόνο που καλό θα ήταν να το βγάλεις απο την υπογραφή σου γιατί ξεφεύγεις απο τους κανονισμούς... ;)

Όσο για σένα, σού χω και σένα κουστουμάκι ραμμένο:

Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθήνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας.

ναι παιδιά, μετά από ενάμιση χρόνο στο forum, κάθισα και διάβασα τις οδηγίες :hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris

όχι δε λέμε

Λέμε, γιατί τους κονονισμούς μια χαρά τους γνωρίζω...

Απλά:

1. Το κάνουν πάρα πολλά μέλη (όπως σωστά είπες και εσύ)

2.

χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Administrators. Σε αυτή την περίπτωση οι υπογραφές θα αφαιρούνται με ταυτόχρονη ειδοποίηση του παραβάτη.

Δεν είδα να λέει κανείς τίποτα.

3. ’λλωσε καθαρά επειδή ξέρω τους κανόνες, γι'αυτό έχω γράψει πάνω πάνω οτι αν ενοχλεί οποιονδήποτε, ας μου πει να το διαγράψω.

Πέρα από αυτό τελικά ο MaGiCMaN είχε δίκιο, έπρεπε να μπει στις πωλήσεις, καθώς πλέον πολυ συζήτηση γίνεται γι'αυτό και δεν μου αρέσει.

Τέλος πάντων η υπογραφή άλλαξε για να μην προκαλεί...

Θα παρακαλούσα κάποιος να το κλειδώσει και να το ρίξει στην τρύπα...

@Sotiris: :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :innocent: :innocent: :innocent:

Ζητώ συγγνώμη... Ξέρω οτι υπάρχει αυτός ο κανονισμός απλώς θεώρησα πως μιας και ρωτούσε το παιδί δεν έβλαπτε να του απαντήσω... Αδικαιολόγητος μεν αλλά ελπίζω να μην με ρίξετε στην πηρά... :)

ΥΓ: Στο κατεβαστήρι έχω Ubuntu... Δέχεσαι να μου παραγράψεις την παράβαση;;; :p :P :p

ΥΓ2: Επίσης ζητώ συγγνώμη απο τον χρήστη Ilias83... :)

Αρχική απάντηση από Ilias83

Λέμε, γιατί τους κονονισμούς μια χαρά τους γνωρίζω...

Απλά:

1. Το κάνουν πάρα πολλά μέλη (όπως σωστά είπες και εσύ)

2.

Δεν είδα να λέει κανείς τίποτα.

3. ’λλωσε καθαρά επειδή ξέρω τους κανόνες, γι'αυτό έχω γράψει πάνω πάνω οτι αν ενοχλεί οποιονδήποτε, ας μου πει να το διαγράψω.

Πέρα από αυτό τελικά ο MaGiCMaN είχε δίκιο, έπρεπε να μπει στις πωλήσεις, καθώς πλέον πολυ συζήτηση γίνεται γι'αυτό και δεν μου αρέσει.

Τέλος πάντων η υπογραφή άλλαξε για να μην προκαλεί...

Θα παρακαλούσα κάποιος να το κλειδώσει και να το ρίξει στην τρύπα...

εχμ, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε το post μου είχε μια χιουμοριστική χροιά.

μην τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς ρε παιδιά, μια παρέα είμαστε :)

ΥΓ2: Επίσης ζητώ συγγνώμη απο τον χρήστη Ilias83... :)

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Δεν με πείραξε οτιδήποτε έγραψες...

Αρχική απάντηση από sotiris

εχμ, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε το post μου είχε μια χιουμοριστική χροιά.

μην τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς ρε παιδιά, μια παρέα είμαστε :)

Το ξέρω sotiris οτι έκανες πλάκα....

Και πίστεψέ με, κανένα πρόβλημα με τα posts σου (παραμόνο αυτό το Ιλία πολύ ανορθόγραφο - κανονικά Ηλίας - αν και το ξέρεις προφανώς)

Απλά παίδες τελικά πολύ συζήτηση έγινε με το θέμα και δεν έχει κανένα νόημα...

Μετά απ'όλη αυτή τη συζήτηση βασικά δεν αισθανόμουν ούτε εγώ ο ίδιος άνετα με αυτό

και επειδή πρόκειτε για δουλειά δεν μου άρεσε έτσι όπως είχε η ιστορία.

Καλά βρε σεις, πώς κάνετε έτσι ! Το ψωμί του θέλει να βγάλει το παιδί κ εντάξη να έκανε διαφήμηση μιας εταιρείας του, προώθηση ενός προϊόντος κτλ, μαθήματα παραδίδει ;)

Οι κανόνες ΔΕΝ είναι φτιαγμένοι να τηρούνται κατά ΓΡΑΜΜΑ! Το ήθος, το περιεχόμενο πίσω από αυτό είναι που μετρά ;) Να φέρω παράδειγμα ? :p

@Makis Hourdakis: Διευκρινίζω πως δεν υπονοώ τίποτα για σένα ή για κάποιον άλλο του φόρουμ ! Όπως είπε κ ο sotiris μια παρέα είμαστε ;) Γενικά μιλώ ;)

Φίλε kreach τα παιδιά από πάνω δεν νομίζω οτι είχαν καμία πρόθεση να με θήξουν...

Το post μου έγινε για ένα και μόνο λόγο και αυτό είναι μέσα στις λέξεις του sotiris "μια παρέα είμαστε".

Επειδή ακριβώς είμαστε παρέα θεώρησα καλό να ξέρετε οτι κάνω μαθήματα και αν κάποιος μέσα από το forum ενδιαφέρεται γιατί όχι να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε...

Από εκεί και πέρα, ακριβώς επειδή πέρα από την παρέα και την πλάκα, για μένα τα ιδιαίτερα είναι πηγή εσόδων και στη δουλειά μου δεν θέλω να μπλέκω την πλάκα (ειδικά σε σχέση καθηγητή- μαθητή αν το ρίξεις στην πλάκα χάθηκες) θεώρησα καλό το θέμα τα διαγραφεί και να λήξει κάπου εδώ.

’λλωστε με τι προϋποθέσεις να ξεκίναγε μια συνεργασία ανάμεσα σε καθηγητή-μαθητή, όταν έχει προηγηθεί τέτοιος χαβαλές;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.