apollo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 παιδια καλησπερα,οπως λεει και ο τιτλος καλυτερα να βαλω τουσ δυο ιδε σε raid 0 ή εναν σατα με 16mb για κυριο σκληρο, τη γνωμη σας?οι ιδε ειναι ιδιοι, wd 40 giga, 8 mb buffer το σατα σκεφτομαι να τον παρω, ειναι ο 250 wd με 16 mb bufferαν εχετε καμια καλυτερη προταση, ελευθερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Νοέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 raid να'ναι και οτι να'ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo Νοέμβριος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 φιλε μου απλα επειδη τουσ εχω και γιανα μην τους βγαλω λεω να δωκιμασω το raid μιασ και δεν το εχω ξανακανει, θα εχει διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Νοέμβριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Φυσικα θα εχει διαφορα... Κανε και μια αναζητηση στο φορουμ περι raid για περισσοτερες πληροφοριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Νοέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Και εγώ συμφωνώ με το raid.Όταν είχα στο δικό μου σύστημα ide raid ο νέρωνας έδειχνε 67 (mb/s) ενώ στον sata έδινε 50 (mb/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Νοέμβριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Ενοειται raid αν θελεις ταχυτητες εξαρταται βεβαια και τι δουλειες κανεις με τον υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo Νοέμβριος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 φιλε δουλειες πολλες παιχνιδια, διμιουργια δνδ με τη καμερα και...,μουσικη δημιουργια, παντως οχι επαγγελματικες εφαρμογες σχεδιασμου, υπαρχει καμια επιβαρυνσει στο συστημα περαιτερω, οπως μνημη? ξερετε κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.