Ilias83 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Κάθησα τις προάλλες σε ένα μηχάνημα με Windows XP Professional Αγγλικά...Το πρόβλημά του ήταν οτι απεικόνιζε τους ελληνικούς χαρακτήρες σαν ερωτηματικά...Ξέρω οτι αυτό το ρυθμίζεις αρχικά΄κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows. Κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω την υποστήριξη των ελληνικών χαρακτήρων τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Προφανώς ξέχασες να ρυθμίσεις το τελευταίο δεξιά tab στις ρυθμίσεις γλώσσας κατά την εγκατάσταση. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μετά την εγκατάσταση (είμαι γκαμήλα - δεν ξεχνάω ), νομίζω ότι μπορείς να το ρυθμίσεις από control panel - regional options. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Aν καταλαβα καλα τι σου λειπει τοτε θα πας...control panel->regional and lnguage options->advanced(3η ταμπελα)->και στο drop down menu για language forn non unicode programms θα βαλεις τα ελληνικα!Μαλλον αυτο θες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Νοέμβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spc Προφανώς ξέχασες να ρυθμίσεις το τελευταίο δεξιά tab στις ρυθμίσεις γλώσσας κατά την εγκατάσταση. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μετά την εγκατάσταση (είμαι γκαμήλα - δεν ξεχνάω ), νομίζω ότι μπορείς να το ρυθμίσεις από control panel - regional options. Δεν ξεχνάω ποτέ... Δεν έκανα εγώ την εγκατάσταση... Εγώ κάτι divers φόρτωσα και είδα τι παίζει (Και προφανώς επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ μετά την εγκατάσταση δεν ξέρω που είναι) Αρχική απάντηση από ΝTG Aν καταλαβα καλα τι σου λειπει τοτε θα πας... control panel->regional and lnguage options->advanced(3η ταμπελα)->και στο drop down menu για language forn non unicode programms θα βαλεις τα ελληνικα! Μαλλον αυτο θες.... Ναι ακριβώς αυτό θέλω... Ευχαριστώ πολύ... Το πρόβλημα ήταν να σας δώσω να καταλάβεται τι ακριβώς παίζει (δεν τα έχω εκφράσει και πολύ καλά στο πρώτο post) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.