Jump to content

Overclock ASUS p4gd1

Ripper18

Recommended Posts

Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτη τη μητρικη επειδη θελω να αλλαξω τη p4c800e-dlx που εχω για να παρω vga pci-express.Θα εχω την ιδια σταθεροτητα με τη p4c800e-dlx(p4 3.0E@4.1ghz)?Απο τασεις ρευματος πως παει?Πεφτει το vcore μετα τα 4100mhz?ποσο vdimm max δινει στις μνημες?Ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από Gabriel

Όπως σωστά προανέφερε ο ea6gka,το i915P δε λοκάρει PCIe/PCI άρα μη περιμένεις και τρελά πράγματα... (ειδικά πάνω από 240-245 FSB)...

στο xtreme ομως ο hipro λεει οτι μετα απο καποια fsb η μητρικη βαζει διαιρετες στους μνημες και λοκαρει κανονικα

Ετσι νομιζα και εγω (οτι δεν κλειδωνει) αλλα κανα δυο μηνες πριν που ηθελα να φτιαξω dothan για μενα αλλαξα γνωμη...βεβαια και τοτε η μητρικη δεν υπηρχε πουθενα...δεν εξαψα πολυ βεβαια αλλα ...την ηξερα την μοιρα μου(οτι δεν προκειται να βρω)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.