Jump to content

Κιτρινίζει η Οθόνη!!!

nickthegreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το τελευταίο διάστημα η οθόνη κιτρινίζει κατα διαστήματα! Κουνώντας το καλώδιο που συνδέεται η οθόνη με την κάρτα γραφικών η κατάσταση φτιάχνει λίγο αλλα ξαναχαλάει χωρίς να πειράξω τίποτα. Η κάρτα γραφικών είναι η gigabyte 6800 silentpipe.H θερμοκρασία είναι στους 56 βαθμούς... Τι μπορεί να φταίει?

κατα 99% ειναι το καλωδιο της οθονης....μπορει να αλλαχτει βεβαια (αν και ειναι λιγακι μανουρα απο οσο ξερω) αλλα αν προκειται για παλια οθονη δεν αξιζει ο κοπος να ασχοληθεις.........

την γυρνας rma asap!!!!

αν θες να το κανεις μονο σου, βρες ενα ιδιο καλωδιο (τοαγοραζεις ή το ξηλωνεις απο μια παλια) και απλως το κολλας στη θεση του παλιου προσεχοντας οι αντιστοιχιες να ειναι ιδιες αλλιως τα χρωματα θα ειναι τσιρκο και οχι μονο... :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:00]

Αυτο ,μου το κανει κ η δικια μου αραια κ που... Να την στειλω rma λετε ?

Αν στο κάνει αραιά και που πως μπορεί να φταίει το καλώδιο...Δηλαδή άλλωτε είναι κομμένο και άλλωτε όχι? Μήπως φταίει κάτι άλλο...Αλήθεια γιατί δεν μου το κάνει συνέχεια?

Aφου ειναι καινουρια TFT πηγαινε την για επισκευη(θα καλυπτεται απ'την εγγυηση).Ειναι σιγουρα καλωδιο θα φταιει!Αν δεν ειναι ενσωματωμενο πισω απο την οθονη,τοτε πηγαινε σ'ενα καταστημα και παρε απο vga σε vga..

edit:Απλα καποιες φορες κανει σωστη επαφη και λειτουργει σωστα..

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Αν το τραβήξω με δύναμη θα βγει? Φαίνεται να είναι καλά κολλημένο...

:worship: :worship: :worship: :worship:

(εσύ πάντως κάνε ότι μπορείς, τράβα με όση δύναμη έχεις! α! μην ξεχάσεις να μας πεις τι έγινε!)

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 16:02]

Αν το τραβήξω με δύναμη θα βγει? Φαίνεται να είναι καλά κολλημένο...

δε τη πας για rma καλυτερα ?

δε νομιζω να δουλεψει ο τροπος που προτεινεις... :cool:

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Αν στο κάνει αραιά και που πως μπορεί να φταίει το καλώδιο...Δηλαδή άλλωτε είναι κομμένο και άλλωτε όχι? Μήπως φταίει κάτι άλλο...Αλήθεια γιατί δεν μου το κάνει συνέχεια?

Εϊναι απλό. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Είτε το καλώδιο είναι κομμένο λίγο εσωτερικά και κουνώντας το μια κάνει επαφή, μία δεν κάνει

2. είτε εκεί που είναι κολημένο το καλώδιο παίζει κάτι αντίστοιχο... ;)

Μην πειραξεις τιποτα και δωστην για σερβις αφου λογικα θα την καλυπτει η εγγυηση. Ετσι δεν θα διακινδυνευσεις τιποτα και δεν θα ξοδεψεις και λεφτα χωρις λογο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.