blade_pan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Παραθετω καποια στοιχεια με απλα βηματα...τα οποια τα βρηκα απο το net φυσικα.(techpowerup) Πρωτου ξεκινησουμε ελεγχουμε αν η καρτα μας ειναι moddable...Αφου παταμε Shift και Settings στο Atitool(download πιο κατω)ελεγχουμε αν ειναι οπως στην Pic.... Αν ναι ελεγχουμε μετα τα clocks δηλαδη αν αντεχει η καρτα 540/590. Αν ειναι ολα ΟΚ ξεκιναμε! 1.Κατεβαζουμε το flashrom 2.Επειτα το modded bios της Sapphire X800GTO² 3.Δημιουργουμε μια boot floppy disk 4.Σε μια αλλη δισκετα βαζουμε το Flashrom και το modded bios 5.Τρεχουμε στο A: flashrom -s 0 oldbios.bin για να σωσουμε το παλιο Bios για καθε περιπτωση. 6.Μετα Α: flashrom -p 0 newbios.bin , οπου newbios ειναι το ονομα του νεου bios ακριβως οπως ειναι στη δισκετα. Αν εχουμε Bios διαφορετικης καρτας τοτε εχουμε Α: flashrom -f -p 0 BIOS.bin αντι για flashrom -p 0 newbios.bin 7.Restart και τωρα η καρτα μας εχει 16pipelines με default clocks. 8.Με το γνωστο Atitool ανεβαζουμε τα clocks 540/590 και ολε...εχουμε μια κανονικη X850XT! Δε φερω καμια ευθυνη για τυχον προβληματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 25, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Ετσι υπαρχει αυξηση σχεδον 2000marks στο 3D mark 2005!Απο θερμοκρασιες καλυτερα να εχουμε full το ανεμιστηρι...(προσωπικα ειχα γυρω στους 47C) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Ωραιος ο Λαμιώτης! Καλο ειναι να υπαρχει και στα Ελληνικα! Εδώ υπραχει και το αρχικο bios της καρτας για οποιους θελουν να την επαναφερουν στα 12 pipelines και δεν το εχουν σωσει το παλιο bios. Καλο ειναι επισης να μετονομαστε τα αρχεια bin σε κατι πιο απλο για να μην ψαχνεστε (π.χ. εγω τα ονομασα 16p και 12p αντιστοιχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Τι εννοεις να υπαρχει και στα Ελληνικα? Και δεν ειμαι Λαμιωτης...Αθηναιος ειμαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 07:17] Τι εννοεις να υπαρχει και στα Ελληνικα? Και δεν ειμαι Λαμιωτης...Αθηναιος ειμαι!! Ο οδηγος ξεκλειδωματος της x800gto2, καλο ειναι να υπαρχει και στα Ελληνικα. Φοιτητης στο ΤΕΙ Λαμιας Audi lover? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 18:38] Ο οδηγος ξεκλειδωματος της x800gto2, καλο ειναι να υπαρχει και στα Ελληνικα. Φοιτητης στο ΤΕΙ Λαμιας Audi lover? Ναι Senior Member:D...Αχχ που σαι Αγγλια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αυτή είναι η κάρτα που τα κάνει αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 OXI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αλλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 επειδη ομως εγω ζηλεψα,υπαρχει περιπτωση να κανω κατι παραπλησιο με την msi rx800xl??:baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 20:25] Αλλά? Αυτή , αλλα αστο να φωρτωσει κανονικα το link.Για περισσοτερες φωτο δες εδω . Εντως χωρικων υδατων εγω δεν την βρηκα σε καποιο μαγαζι. Εαν σε ενδιαφερει παντως ριξε ενα πμ στον trestino πας και του εχει ξεμεινει καμια. Αρχική απάντηση από jpcupra επειδη ομως εγω ζηλεψα,υπαρχει περιπτωση να κανω κατι παραπλησιο με την msi rx800xl??:baby: :baby: Η rx800xl που λες εχει 16 PixelPipelines απο την μαμα της οποτε δεν χρειαζεται καποιο ξεκλειδωμα.... Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να την πλακωσεις με τα atitool και δεις μεχρι τι συχνοτητες μπορεις να φτασει.... Δεν ξερω ποιον πυρινα και ποιες μνημες φοραει η καρτα σου, αρα και ουτε μεχρι που μπορει να φτασει. Η default συχνοτητες ειναι 400/490, αμα καταφερεις και τις φτασεις 540/590 (και πανω) θα ειναι πολυ καλα. Γενικα παντως οσο και να ανεβει καλα ειναι... ( απλα θα μπορουσε και καλυτερα ) Η δικια μου (x800gto2@x850xt) φτανει 555/615 πριν ξεκλειδωσω τα 4 κλειδωμενα pipelines εφτανε στα 575/615..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.