azer Δεκέμβριος 6, 2005 Author #21 Δεκέμβριος 6, 2005 Τελικά λέω να παρω αυριο την PHILIPS 170B6CG 279 καλή τιμουλα έχει DVI, 250cd/m²,500:1 αρκετά καλα.. έχει πιστοποιηση TCO'03 +μια USB να μη τεντώνομαι να φορτόσω το mp3,ηχειάκια..μετρια φάτσα, 8ms για τα games, και 3χρονη εγκυηση με αντικατασταση ΕΝΟΣ χαλασμένου pixel(σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα τετοιο γι'αυτο αποφέυγω και samsung sm730bf/sm740n(που μου φαίνεται και λίγο καλυτερη της 730 -πιο ζωντανα χρωματα).
azer Δεκέμβριος 6, 2005 Author #22 Δεκέμβριος 6, 2005 dasak14 νομίζω ότι και η eizo δίνει 0 pixel? Τι διαφορα έχει η 170p6eg απο την 170b6cg εκτος των +20e,δυνατοτητας pivot (καλα και 3 παραπάνω usb!)? Κατα τα αλλα τα ιδια?αν είναι ετσι δεν νομιζω οτι μου χρειαζονται αυτα...Ανέφερες κάτι για συγκριτικά μηπώς μπορείς να δώσεις καμια σελίδα?(κυριως για την phillips)..
morph Δεκέμβριος 7, 2005 #23 Δεκέμβριος 7, 2005 Η ΕΙΖΟ δίνει 0 pixel εδώ στην Ελλάδα. (είναι θέμα αντιπροσωπίας) Ρωτήστε όμως γιατί δεν ξέρω αν τα 0 pixel εγγύηση τη δίνει μόνο για τα ακριβά μοντέλα.
dasak14 Δεκέμβριος 8, 2005 #24 Δεκέμβριος 8, 2005 Οι διαφορες έχουν να κανουν με το προγραμμα lightFrame που νομιζω ειναι προκαθορισμένες τιμές φωτεινότητας και αντιθεσης για διαφορες εργασιες (βιντεο, διαδικτυο κτλ) που μαλλον θεωρουν καλύτερες και του συστηματος αυτοματης ρυθμισης φωτεινοτητας αναλογα με το φως του περιβαλλοντος. Τα συγκριτικα ειναι απο περιοδικά (pcworld του προηγούμενου μηνα που υπάρχει και στο www.pcw.gr) και στο ram αυτού. Προσωπικα΄θεωρω καλύτερο το πρωτο που χρησιμοποίησε όργανα για τις μετρησεις. Μακαρι να μπορούσα να περιμένω και του pcmagazine.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.