Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2009 me happy άλλαξα το μικρό notebook Microsoft bluetooth mouse που είχα και είπα να πάρω ένα καλό μια φορά, παιχνίδια πολλά δεν παίζω αλλά πιστεύω πως ήταν καλή αγορά αν και λίγο ακριβό ~70€ μέχρι τώρα ~10 λεπτά που το έχω δεν βρήκα κάτι αρνητικό ( ακόμα ) ωραίο, carbon fiber wannabe βολικό, έχει καλό grip και τα πόδια του δεν ξέρω πως λέγονται αυτά από κάτω είναι σαν λάστιχα αλλά γλιστράνε ωραία σε γραφείο πάνω χωρίς mouse pad υπερβολικά γρήγορο βασικά σε max dpi ( 2000 ) το κουνάς 2 χιλιοστά και έχει φτάσει από την μία άκρη στην άλλη της οθόνης ( 22'' ) από αυτονομία δεν ξέρω ακόμα τώρα φορτίζω τις μπαταρίες του έχει 2 δικές του μέσα ( 2 ώρες λέει το manual σε turbo mode και 10 ώρες σε normal mode για να φορτίσει πλήρως μια μπαταρία του ) ο φορτιστής πάει πάνω σε μία usb και πάνω του έχει μια usb για το usb δέκτη από το σήμα του τα πάει καλά δεν έχει διακοπές κλπ και αποκρίνεται αμέσως στον δέκτη τώρα photos γιατί είμαι από την δουλειά και δεν ξέρω τι άλλο να γράψω ότι παραπάνω θέλετε ζητάτε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Με μπλεδοντι ειναι???Μπορεις σε παρακαλω να το ζυγισεις και να μου πεις βαρος?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 όχι το παλιό ήταν με bluetooth αυτό είναι RF αλλά δεν δίνει να έχει πρόβλημα τώρα για βάρος στο περίπου όσο ένας δίσκος passport και λίιιιγο πιο ελαφρύ, ακριβός σχεδών όσο μια μικρή ψυφιακή, λίγο πιο βαρύ από ένα απλό κινιτό καμια 200-250 γραμάρια το κόβω σε σίγρυση με μια nivea ( δεν έχω ζυγαριά που μετράει κάτω από κιλό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Ωραίο ποντικάκι...νομίζω ότι και το παλιό ήταν RF... Έχει βαρίδια σαν το G5? P.S. Στην 7η φώτο, τι έπαθε το κουτάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 όχι βαρίδια δεν έχει βασικά λόγο της μπαταρίας του που την χωνεύει το ποντίκι μέσα με τον ίδιο τρόπο που χωνεύει τα βαρίδια το G5 το G5 είναι wired αν εννοείς αυτό για το παλιό στην 7η photo τίποτα δεν έπαθε απλά είχα κόψει την γρίλια που έχει το stacker εκεί πίσω γιατί είχα ένα ψυγείο για ένα διάστημα και η γρίλια του ήταν φουσκωτή προς τα έξω και δεν βόλευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Για το RF, γράψε λάθος, με μπέρδεψε που λες πιο πάνω για το παλιό σου που ήταν bluetool... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Πολυ ωραιο man, το παλιο ειναι σαν χαμστερακι διπλα του...Μια ερωτηση, εχει κουμπι on/off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 ναι έχει από κάτω του αλλά αν μείνει ακίνητο για αρκετή ώρα σβήνει τα led του μόνο του και κάνει κάτι σαν standby Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Ζυγισε το. Θελω ακριβος το βαρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Total weight 133 gr With battery installed Total weight 118 gr Without the battery Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 3, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 παντως εγω το εχω κοντα 2 χρονια, μια χαρα ειναι, απλα τον τελευταιο καιρο εχουν πεσει αρκετα οι μπαταριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 18, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 τπτ κολληματα τρωει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 18, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 τπτ κολληματα τρωει?? μπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.