Jump to content

Βοήθεια σε εργασία! (Επείγον)

nickthegreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε μία εργασία που με έβαλαν να κάνω στο σχολείο. Θέλω να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο τραγούδι που να έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο παγκόσμιο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Δηλαδή να συνδέεται με κάποια επανάσταση κτλ.. Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε..

Αν μου απαντούσατε σύντομα θα ήμουν καταυποχρεωμένος..

Αν θυμαμαι καλα ολος ο δισκος αυτος συνδεεται με την πτωση του τειχους του Βερολινου

Aλλος ενας δισκος ειναι το tunes of war απο τους Grave digger ο οποιος μιλαει για τον πολεμο μεταξυ Αγγλιας-Σκωτιας..

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Σε ευχαριστώ...

Το the wall- Pink Floyd συνδέεται και αυτό με το τοίχος του Βερολίνου?

Μπα αυτο ειναι πιο παλιο.

Bodycount - Copkiller...

Οταν τα σπαγανε τα αδερφια στο Los Angeles το '91... Κατι αναλογο του Παρισιου φετος μονο που τοτε τα ειχανε με το police brutality.

Παλια το '60-'70 οι Μαυροι Πανθηρες σηκωναν το γαντι με υποκρουση Jimmy Hendrix μεταξυ αλλων... αλλα αυτο δεν ηταν καποια συγκεκριμενη επανασταση ουτε καποιο συγκεκριμενο τραγουδι εχει συνδεθει με την ολη φαση

john lenon-imagine , REM-losing my religion . το the wall εχει αυτη την ονομασια γιατι παριστανει την σχεση μαθητων και καθηγητων σαν ενα τειχος μη προσπελασιμο(εξου και το τραγουδι another brick in the wall) . Επισης το cande in the wind του elton john που το ειχε γραψει για την μεριλιν μονροε και το ειπε και για την daiana το 1997

Αρχική απάντηση από nickthegreek

...κάποιο τραγούδι που να έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο παγκόσμιο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι...

Europe - The Final Countdown :happy2:

Η 7η συμφωνία του Shostakovich, αφιερωμένη στη μάχη του Leningrad.

( θα φανεί και ότι ξέρεις μουσική :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.