Jump to content

Απορία με logitech Z-3!

dimpar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά μόλις αγόρασα τα ηχεία της logitech z-3 και έχω μία απορία. Έχω τέρμα χαμηλομένο το sub και μου ακούγεται πολύ!!!! Είναι φυσιολογικό να έχει έξοδο το sub ενώ είναι τέρμα χαμηλομένο;;;

Ο έρωτας τα φταίει......

Σε μένα παντως αν και δεν χαμηλώνει το sub όσο θα περίμενε κανείς ρυθμιζοντας το τέρμα χαμηλά, δεν μπορώ να πώ πως μου ακούγεται πολύ...σε τί επιφάνεια ακουμπάει;; Μήπως καλυτερα να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις των οδηγών για τη κάρτα ήχου και να μειώσεις τις χαμηλες απο εκεί;;

Κοίτα βασικά μου απάντησες! Απλά μου φαίνεται χαζό να μη χαμηλώνει τελείως το sub. Το έχω πάνω σε πλακάκι και σχετικά μακρυά από τοίχο. Από το winamp έχω χαμηλώσει τις χαμηλές και ψιλοέφτιαξε η κατάσταση...αλλά βασικά πλέον το συνήθησα χεχε!

Αρχική απάντηση από dimpar [Χθες, στις 17:33]

Απλά μου φαίνεται χαζό να μη χαμηλώνει τελείως το sub.

Γκουχ γκουχ.... Τότε γιατί πήρες sub με 8ιντσο sub?:blink:

:rolleyes:

Και για το ηχοσύστημα μου έχω ενα sub 125W το οποίο χαμηλώνει τελείως. Το γεγονός ότι έχω sub δε σημαίνει ότι θέλω να βλέπω τηλεόραση και να γίνεται χαμός! ’σχετα που η ποιότητα του ήχου της τηλεόρασης είναι χάλια... Σε μουσική δε με ενοχλεί. Στην τν όμως είναι χάλια! Όχι;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.