hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 Λοιπον οπως εχω ξαναπει παω φουλ για υδροψυξη. Μπορειτε να μου πειτε τις προτασεις σας για ενα καλο full watercooled συστημα; Απο λεφτα σκεφτομαι να δωσω μεχρι 350-400 ευρω. Μην ξοδεψω και ολοκληρη περιουσια. Υ.Γ: οποιος κανει την καλυτερη προταση κερδιζει μια βολτα με την μηχανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Και δε παίρνεις phase αν είναι να δώσεις τόσα? :P Πάντως για full Κιτ ανάλογα με τις ανάγκες σου δες αυτά της asetek. Kαι να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λες full γιατί υδρόψυξη υπάρχει για σκληρούς,Psu's,ram,chipset,cpu,gpu,gpu-rams και κάποια άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Λοιπόν, αν και έχω μήνες να ασχοληθώ, θυμάμαι μερικά πραματάκια...Αντλία: Hydor L30 ή EHEIM 1250Ψυγείο: Asetek Extreme 2πλό/3πλό ή Thermochill 120.2 / 120.3Σωλήνες: Tygon ή άλλη μάρκαBlocks: Silverprop ή custom-madeΥγρό ψύξης: Coolermaster Watercooling Fluid ή απεσταγμένο νερόΤα περισσότερα από αυτά θα τα βρεις στα Multirama...Αν θέλεις συγκεκριμένα μοντέλα, πες χαρακτηριστικά συστήματος...EDIT: Ξέχασα το tank, προαιρετικό, αλλά καλό να υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 1)block cpu eleven2)block vga eleven3)ψυγειο ford transit4)αντλια hydor l30/eheim 12505)λαστιχα eheim η οποιαδιποτε αλλα βρεις ποιοτικα και φθηνα6)οσους ανεμιστηρες θελεις7)τανκ eleven/χειροποιητο8)ρακορ9)αποσταγμενο νερο/υγρο coolermaster{παραφλου/υγρο για χρωμα)10)υπομονη...Ξεχασα τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Και εγω πανω κατω αυτα σκεφτομουν. Παντως επειδη συντομα θα κανω αναβαθμιση λεω να μην το παρω τωρα για αυτον τον υπολογιστη αλλα για τον επομενο. Εσεις τι λετε; Και ο διαγωνισμος για την βολτα συνεχιζει να ισχυει φυσικα!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Νοέμβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 συνηθως τα μπλοκ ειναι Universal οποτε εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.