Jump to content

Triple Output

Merlin_o_magos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά . Έχω έναν υπολογιστή με μια onboard vga και μια pci express με 2πλή έξοδο. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω και τις 3 εξόδους συνδυασμένα ? Δηλαδή να έχω την onboard και μια έξοδο απο την pci express να παίζουν clone και την άλλη έξοδο να παίζει διαφορετικό .Ευχαριστώ

Ειτε με καταληλους drivers ειτε με software...ειχε παρει το ματι μου πριν καιρο ενα προγραμμα που το εκανε αυτο

Μήπως ξέρετε γιατί δεν βλέπει την onboard τα vista? Είναι ενεργοποιημένει απο bios κανονικά ...

Άγγελε αν θυμηθείς το πρόγραμμα στείλτο μια να το ψάξω

Μήπως ξέρετε γιατί δεν βλέπει την onboard τα vista? Είναι ενεργοποιημένει απο bios κανονικά ...

Άγγελε αν θυμηθείς το πρόγραμμα στείλτο μια να το ψάξω

Μπορεις να την δεις στην διαχείριση;

(δεξι κλικ my computer-> manage-> device manager-> display adapters)

αν την βλεπεις εκει, και απλα εχει ενα κιτρινο ερωτηματικό, περνας drivers και την βλεπουν.

Ψαξε στο bios, πρεπει να εχει επιλογη για το αν θα κανει disable ή οχι την onboard οταν βαζεις pci-ex καρτα.

αν οι καρτες ειναι της ιδιας εταιριας...μπορεις....

πχ αν ειναι ati θα σου τις βγαζει και τις 2 στο control panel της ati....

αρκει βεβαια να εχεις κανει enable την on-board απο το bios !

Τελικά είχε ενα jumperaki πάνω στην μητρική . Όταν το έβαλα στην κατάλληλη θέση τότε μόνο ξύπνησε στα windows. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.