amgamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 ανακαλυψα κ γω το emule... αλλα εχω μικροπροβληματα.:...: εχω χαμηλο id,ενω βρισκω πολλους χρηστες,ειμαι παντα σε αναμονη δν κατεβαζει!γτ??? εχω πολυ χαμηλη ταχυτητα...2kb!:sick: κοιταξα κ στο adslgr.com αλλα δν βγαζεις ακρη! ειναι πολυ τελειο sharing προγραμμα αλλα εχει προβληματα!! μπορει κανεις να με βοηθησει???:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Οταν εχεις χαμηλο id σημαινει οτι δεν συνδεεσαι κανονικα...Κοιταξε τις ρυθμισεις σου του router και ρυθμισε και το firewall αν εχεις.Αλλα κι εγω που εχω υψηλο id ουτε εγω μπορω να κατεβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Νοέμβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Χαμηλό ID στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλεται στο ότι δεν έχεις ανοίξει το ανάλογο port στο router σου.. ’νοιξέ το και όλα θα παν καλύτερα.. Δες περισσότερα εδώ. Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις και αυτό εδώ το πράγμα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερα connections από τα windows.. Ποιόν client χρησιμοποιείς? Εμένα μου άρεσε περισσότερο αυτός. Βέβαια δε πα να χεις και 8Mbit σύνδεση.. Από emule δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να κατεβάσεις γρήγορα.. Απλά κάνε υπομονή και για κάποια πράγματα προτίμησε torrents, που η ταχύτητα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 οπως ειπανε και τα παιδια πιο πανω,ανοιξε τα πορτ στο ρουτερ σουκαι κανε το forwarding στο πισι που θα κατεβαζει, μεσα απο τα option του μουλαριου θα δεις καπου που λεει test ports,... αν δε το περναει κατι εχεις κανει λαθος, αν το περασει εισαι οκ.επισης σημαντικο για θεμα ασφαλειας...(χ8ες μου την επεσε ενας made in israel...)απο τα options παλι στο security tab κλικ στο accept msg only from friends... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 παιζακια εγω που μετα απο εναμιση χρονο απροβληματιστης λειτουργιας με ανοιχτες πορτες απο εχθες γιατι εχω low id καθως επισης δε βλεπει ουτε το 4662?μου βγαζει μυνημα οτι στο ipfilter ειναι η ΙΡ μου και τη banarei αλλα στη λιστα δεν υπαρχει η ΙΡ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 unistall / reinstall ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 ^^ το κανα, δεν ειδα φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Νοέμβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αλλαγή port?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 εδωσα αλλαγη πορτ αλλα το προβλημα ειναι οτι η εξωτερικη ΙΡ, δηλαδη αυτη που με βλεπει το δικτυο ειναι ΒΑΝ στο ipfilter, οποτε και να αλλαξω το πεταει πριν κανει τεστ ο γαδαρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 25, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 τα torrents ειναι που πανε πιο αργα κ απο replay!μια φορα επιασα 25 κ αυτο ηταν για 10 λεπτα.μετα σταματησε τελειως.απο κει κ επειτα απο 1-6 κειμενονται οι ταχυτητες στην καλυτερη!!!στη χειροτερη?δν κατεβαζει.κ δν ειναι οτι δν υπαρχουν seeds..κατι αλλο φταιει..στο γαιδουρακι,δοκιμασα ενα βιντεο μιας κ iso δν κατεβαινε(αναμονη συνεχεια)κ εφτασα τα 35.καλα ηταν..αλλα μονο για βιντεο.προσπαθω να κατεβασω torrents αλλα τπτ.μα ολα εχουν προβλημα???μιλαω παντα για iso(games)κριμα κ η συνδεση μου με getright χτυπαει κ 50!(χθες κατεβαζα απο microsoft)με λιγα λογια...εχω μια πολυ γρηγορη συνδεση κ δν μπορω να την εκμεταλευτω. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 25, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 θα δοκιμασω τις ρυθμισεις του γαιδουριου που μου ειπατε..μπας κ δω φως!αλλα εγω θελω torrents κ οχι p2p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 γιατι το λες?αφου η συνδεση σου ειναι οκ, και τα mule/torrent δουλευουνε κανονικοτατα σε ολο το κοσμο.το μονο που θελεις ειναι να κανεις αυτα που ειπαν τα παιδια πιο πανω.επισης εχε κατα νου οτι πχ...μολις το ανοιξεις δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις καλο dload...θελει λιγο το χρονο του.και κατι τελευταιο, τις lameριες πολλοι αγαπησαν, το lamer κανεις, αυτο σε μεταφραση σημαινει οτι αν δεν προσφερεις δεν παιρνεις, τουτ εστιν, να μην πετσοκοβεις το upload, να μοιραζεις πολυ πραμα και να seedαρεις οσο μπορεις... αν δε τα κανεις, απλα μετα απο μερικες μερες το dload σου θα πατωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 25, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 κατεβασα το port trigger...για κοιταξτε!εκανε τπτ??ανοιξε τα ports?συγνωμη που σας ζαλιζω,αλλα δν εχω ποιον αλλον να με βοηθησει:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 25, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:44] .... μεσα απο τα option του μουλαριου θα δεις καπου που λεει test ports,... αν δε το περναει κατι εχεις κανει λαθος, αν το περασει εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 26, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 δν το περναει.εκανα add ο 6641 στο norton αλλα τπτ κ παλι!αυτο ευθυνεται που ειμαι συνεχεια σε αναμονη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 το ρουτερ σου ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 26, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 το 530 του ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 θες να κατεβασεις το Morph XT παραλαγη του emule, μπορω να σε καθοδηγηχω λιγακι και να το σεταρεις σωστα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Παιδια λιγο οφ , αλλα και το limewire πρεπει να ειναι καλό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.