Jump to content

γαιδουρακι!

amgamer

Recommended Posts

ανακαλυψα κ γω το emule...

αλλα εχω μικροπροβληματα.:...:

εχω χαμηλο id,ενω βρισκω πολλους χρηστες,ειμαι παντα σε αναμονη δν κατεβαζει!γτ???

εχω πολυ χαμηλη ταχυτητα...2kb!:sick:

κοιταξα κ στο adslgr.com

αλλα δν βγαζεις ακρη!

ειναι πολυ τελειο sharing προγραμμα αλλα εχει προβληματα!!

μπορει κανεις να με βοηθησει???:bye:

:help:

Οταν εχεις χαμηλο id σημαινει οτι δεν συνδεεσαι κανονικα...Κοιταξε τις ρυθμισεις σου του router και ρυθμισε και το firewall αν εχεις.Αλλα κι εγω που εχω υψηλο id ουτε εγω μπορω να κατεβασω:p

Χαμηλό ID στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλεται στο ότι δεν έχεις ανοίξει το ανάλογο port στο router σου.. ’νοιξέ το και όλα θα παν καλύτερα.. Δες περισσότερα εδώ. Επίσης καλό είναι να κοιτάξεις και αυτό εδώ το πράγμα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερα connections από τα windows.. Ποιόν client χρησιμοποιείς? Εμένα μου άρεσε περισσότερο αυτός. Βέβαια δε πα να χεις και 8Mbit σύνδεση.. Από emule δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να κατεβάσεις γρήγορα.. Απλά κάνε υπομονή και για κάποια πράγματα προτίμησε torrents, που η ταχύτητα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη..

οπως ειπανε και τα παιδια πιο πανω,

ανοιξε τα πορτ στο ρουτερ σου

και κανε το forwarding στο πισι που θα κατεβαζει,

μεσα απο τα option του μουλαριου θα δεις καπου που λεει test ports,... αν δε το περναει κατι εχεις κανει λαθος, αν το περασει εισαι οκ.

επισης σημαντικο για θεμα ασφαλειας...(χ8ες μου την επεσε ενας made in israel...)

απο τα options παλι στο security tab κλικ στο accept msg only from friends...

παιζακια εγω που μετα απο εναμιση χρονο απροβληματιστης λειτουργιας με ανοιχτες πορτες απο εχθες γιατι εχω low id καθως επισης δε βλεπει ουτε το 4662?

μου βγαζει μυνημα οτι στο ipfilter ειναι η ΙΡ μου και τη banarei αλλα στη λιστα δεν υπαρχει η ΙΡ μου

?

τα torrents ειναι που πανε πιο αργα κ απο replay!

μια φορα επιασα 25 κ αυτο ηταν για 10 λεπτα.μετα σταματησε τελειως.

απο κει κ επειτα απο 1-6 κειμενονται οι ταχυτητες στην καλυτερη!!!στη χειροτερη?δν κατεβαζει.

κ δν ειναι οτι δν υπαρχουν seeds..κατι αλλο φταιει..

στο γαιδουρακι,δοκιμασα ενα βιντεο μιας κ iso δν κατεβαινε(αναμονη συνεχεια)κ εφτασα τα 35.καλα ηταν..αλλα μονο για βιντεο.

προσπαθω να κατεβασω torrents αλλα τπτ.μα ολα εχουν προβλημα???μιλαω παντα για iso(games)

κριμα κ η συνδεση μου με getright χτυπαει κ 50!(χθες κατεβαζα απο microsoft)

με λιγα λογια...εχω μια πολυ γρηγορη συνδεση κ δν μπορω να την εκμεταλευτω. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

γιατι το λες?

αφου η συνδεση σου ειναι οκ, και τα mule/torrent δουλευουνε κανονικοτατα σε ολο το κοσμο.

το μονο που θελεις ειναι να κανεις αυτα που ειπαν τα παιδια πιο πανω.

επισης εχε κατα νου οτι πχ...μολις το ανοιξεις δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις καλο dload...θελει λιγο το χρονο του.

και κατι τελευταιο, τις lameριες πολλοι αγαπησαν, το lamer κανεις, αυτο σε μεταφραση σημαινει οτι αν δεν προσφερεις δεν παιρνεις, τουτ εστιν, να μην πετσοκοβεις το upload, να μοιραζεις πολυ πραμα και να seedαρεις οσο μπορεις... αν δε τα κανεις, απλα μετα απο μερικες μερες το dload σου θα πατωσει.

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:44]

.... μεσα απο τα option του μουλαριου θα δεις καπου που λεει test ports,... αν δε το περναει κατι εχεις κανει λαθος, αν το περασει εισαι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.