DJD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 Το λοιπόν... γυρνάω από τον τιμημένο τον Έβρο, βάζω μπρος το μηχανάκι και σερνόταν στο browsing. Ψάχνω από δω κι από κει, βρήκα ότι έχανε πακέτα σε ping κι όχι μόνο. Format, τα ίδια. Αλλάζω καλώδια/switch τα ίδια. Αλλάζω ethernet τα ίδια. Βάζω usb ethernet τα ίδια. Βάζω την usb eth με το ίδιο καλώδιο στο άλλο pc έπαιζε κανονικά.. Τα ξαναβάζω στο άλλο pc, πίτες ψητες.. Καμιά ιδέα πριν πάω να αγοράσω pc; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Μπας και έπαιξες με το block του cpu καθόλου? όταν είχα παρασφίξει το δικό μου, μου έκανε παρόμοια κουλά στην κάρτα δικτύου(είναι κοντά στο socket το τσιπ).Βέβαια δεν δικαιολογεί το ότι κάνει τα ίδια και στην usb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Απείραχτα είναι όλα στο εσωτερικό.. θα το δω το block, δε το 'χα σκεφτεί. Θα δοκιμάσω κι ένα linux live cd να δω τι γίνεται από κει. Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε φαντάροι άνθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από DJDΛες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε φαντάροι άνθρωποι :hehe: Μούφα μου κάνει το πρόβλημά σου. Αφορμή μου φαίνεται ψάχνεις για αναβάθμιση. Πες το ρε αγόρι ανοιχτά και μην ταλαιπωρείς στα msnια και αριστερά και δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Δε θέλω αναβάθμιση, με το mini pc μου είμαι ευτυχισμένος Κοίταξα και το μπλοκ μια χαρά όλα.. ούτε νερά στάζουν από πουθενά Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Bios update στο pc.. firmware update στον router.. τα ίδια. Μέχρι και μπρίζα άλλαξα στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 δεν δοκιμάζεις κανά clear cmos + bios update μήπως παίζει τίποτα με καμιά ρύθμιση στο bios;EDITΑρχική απάντηση από DJD Bios update στο pc.. firmware update στον router.. τα ίδια. Μέχρι και μπρίζα άλλαξα στο pc. LOL @ συγχρονισμόςδεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο....EDIT 2Δοκίμασες clear cmos; (το bios update μπορεί να κράτησε ρυθμίσεις.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 24, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από spcEDIT 2Δοκίμασες clear cmos; (το bios update μπορεί να κράτησε ρυθμίσεις.....) Και clear cmos, και reset στον router.. φέρτε μου ένα αμόνι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Όταν χώνεις κόσμο στην Γκάτζα αυτά παθαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Νοέμβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Εχεις καμια καρτα δικτυου να δοκιμασεις??Βγαλε firewall antivirus antispyware τα παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Απείραχτα είναι όλα στο εσωτερικό.. θα το δω το block, δε το 'χα σκεφτεί. Θα δοκιμάσω κι ένα linux live cd να δω τι γίνεται από κει. Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε φαντάροι άνθρωποι και με live cd τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris και με live cd τα ίδια? Και με live cd τα ίδια και με άλλο router τα ίδια.. Προβληματική mobo; Αλλά πώς εξηγείται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 τελικα η καταρα του spc παντα πιανει:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Δεκέμβριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Εξορκισμος της ethernet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.