Jump to content

Πρόβλημα με οποιαδήποτε ethernet

DJD

Recommended Posts

Το λοιπόν... γυρνάω από τον τιμημένο τον Έβρο, βάζω μπρος το μηχανάκι και σερνόταν στο browsing. Ψάχνω από δω κι από κει, βρήκα ότι έχανε πακέτα σε ping κι όχι μόνο. Format, τα ίδια. Αλλάζω καλώδια/switch τα ίδια. Αλλάζω ethernet τα ίδια. Βάζω usb ethernet τα ίδια. Βάζω την usb eth με το ίδιο καλώδιο στο άλλο pc έπαιζε κανονικά.. Τα ξαναβάζω στο άλλο pc, πίτες ψητες.. Καμιά ιδέα πριν πάω να αγοράσω pc; :D

Μπας και έπαιξες με το block του cpu καθόλου? όταν είχα παρασφίξει το δικό μου, μου έκανε παρόμοια κουλά στην κάρτα δικτύου(είναι κοντά στο socket το τσιπ).

Βέβαια δεν δικαιολογεί το ότι κάνει τα ίδια και στην usb...

Απείραχτα είναι όλα στο εσωτερικό.. θα το δω το block, δε το 'χα σκεφτεί. Θα δοκιμάσω κι ένα linux live cd να δω τι γίνεται από κει. Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε φαντάροι άνθρωποι :p

Αρχική απάντηση από DJD

Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε φαντάροι άνθρωποι :p

:hehe: :hehe: :hehe:

Μούφα μου κάνει το πρόβλημά σου.

Αφορμή μου φαίνεται ψάχνεις για αναβάθμιση.

Πες το ρε αγόρι ανοιχτά και μην ταλαιπωρείς στα msnια και αριστερά και δεξιά.

:p

δεν δοκιμάζεις κανά clear cmos + bios update μήπως παίζει τίποτα με καμιά ρύθμιση στο bios;

EDIT

Αρχική απάντηση από DJD

Bios update στο pc.. firmware update στον router.. τα ίδια. Μέχρι και μπρίζα άλλαξα στο pc.

LOL @ συγχρονισμός

δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο....

EDIT 2

Δοκίμασες clear cmos; (το bios update μπορεί να κράτησε ρυθμίσεις.....)

Αρχική απάντηση από DJD

Απείραχτα είναι όλα στο εσωτερικό.. θα το δω το block, δε το 'χα σκεφτεί. Θα δοκιμάσω κι ένα linux live cd να δω τι γίνεται από κει. Λες και δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε φαντάροι άνθρωποι :p

και με live cd τα ίδια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.