Jump to content

Phenom II 940BE

Recommended Posts

Οκ λοιπον εχω το εξης προβλημα.

Ο επεξεργαστης φτανει ανετα τα 3.8 με 1.52v και ειναι σταθερος, αλλα απο εκει και πανω η δεν μπουταρει το pc η παθαινει κακο.

Ακομα και 1mhz να ανεβασω το fsb αρχιζει και συμπεριφερετε πολυ ασχημα.

Τι μπορει να φταιει ?

ΥΓ : Μονο multi εχω αλλαξει προς το παρον γιατι με το fsb εχω bsod's συνεχεια.

Και πάλι στο κέντρο θα είναι αυτό που είναι τώρα κέντρο (???έξοδος???) και στην άκρη το άλλο (???είσοδος???)

Βασικά θα πρέπει να το ξεστήσεις και να βάλεις ανάποδα τα λάστιχα στο block...

By the way, στην κάτω κάρτα, τσέκαρε το λάστοιχο, φαίνεται να μην έχει μπει σωστά και το tie-wrap δεν ξέρω αν θα κάνει για πολύ καιρό σωστά την δουλειά...

Επίσης, 2 κάρτες, αλλά διαφορετικές? Τι είναι? Δώσε specs...

Και πάλι στο κέντρο θα είναι αυτό που είναι τώρα κέντρο (???έξοδος???) και στην άκρη το άλλο (???είσοδος???)

Βασικά θα πρέπει να το ξεστήσεις και να βάλεις ανάποδα τα λάστιχα στο block...

By the way, στην κάτω κάρτα, τσέκαρε το λάστοιχο, φαίνεται να μην έχει μπει σωστά και το tie-wrap δεν ξέρω αν θα κάνει για πολύ καιρό σωστά την δουλειά...

Επίσης, 2 κάρτες, αλλά διαφορετικές? Τι είναι? Δώσε specs...

Ναι αυτό λέω. Μαζί με την περιστροφή των 180 μοιρών να αλλάξει και τα λάστιχα μεταξύ τους θέση.

Απλά την θεώρησα αυτονόητη την αλλαγή.

Το ξερω οτι ειναι αναποδα οι σωληνες στο cpu block αλλα παλι δουλευει κανονικοτατα, επισησ οτι στραβωσε η καρτα το ξερω, αλλα θα αλλαξω board μαλλον που να εχει 4 pci-ex για να την βαλω πιο κατω γιατι οι σωληνες ειναι σκληροι και την στραβωνουν.

Ειναι μια gtx260 ( 216 ) και μια 8800gts για physx.

Mπορουμε να ερθουμε στο θεμα του overclocking παρακαλω ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.