sedde Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Οκ λοιπον εχω το εξης προβλημα.Ο επεξεργαστης φτανει ανετα τα 3.8 με 1.52v και ειναι σταθερος, αλλα απο εκει και πανω η δεν μπουταρει το pc η παθαινει κακο.Ακομα και 1mhz να ανεβασω το fsb αρχιζει και συμπεριφερετε πολυ ασχημα.Τι μπορει να φταιει ?ΥΓ : Μονο multi εχω αλλαξει προς το παρον γιατι με το fsb εχω bsod's συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Φεβρουάριος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Την MSI 790GX εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Φεβρουάριος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Την MSI 790GX εχεις?ναι γιατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Φεβρουάριος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 κανενας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 λεγε ψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Φεβρουάριος 2, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 λεγε ψυξηνερο, με τον επεξεργαστη ποτε πανω απο 48 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Είναι λάθος η εισαγωγή και εξαγωγή στο μπλοκ CPU. Αν μπορείς γύρισέ το κατά 180 μοίρες και θα είσαι ΟΚ. Αν κοιτάω καλά δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Και πάλι στο κέντρο θα είναι αυτό που είναι τώρα κέντρο (???έξοδος???) και στην άκρη το άλλο (???είσοδος???)Βασικά θα πρέπει να το ξεστήσεις και να βάλεις ανάποδα τα λάστιχα στο block...By the way, στην κάτω κάρτα, τσέκαρε το λάστοιχο, φαίνεται να μην έχει μπει σωστά και το tie-wrap δεν ξέρω αν θα κάνει για πολύ καιρό σωστά την δουλειά...Επίσης, 2 κάρτες, αλλά διαφορετικές? Τι είναι? Δώσε specs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Kαι η καρτα γραφικων εχει στραβωσει...λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Και πάλι στο κέντρο θα είναι αυτό που είναι τώρα κέντρο (???έξοδος???) και στην άκρη το άλλο (???είσοδος???)Βασικά θα πρέπει να το ξεστήσεις και να βάλεις ανάποδα τα λάστιχα στο block...By the way, στην κάτω κάρτα, τσέκαρε το λάστοιχο, φαίνεται να μην έχει μπει σωστά και το tie-wrap δεν ξέρω αν θα κάνει για πολύ καιρό σωστά την δουλειά...Επίσης, 2 κάρτες, αλλά διαφορετικές? Τι είναι? Δώσε specs...Ναι αυτό λέω. Μαζί με την περιστροφή των 180 μοιρών να αλλάξει και τα λάστιχα μεταξύ τους θέση.Απλά την θεώρησα αυτονόητη την αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Φεβρουάριος 3, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Το ξερω οτι ειναι αναποδα οι σωληνες στο cpu block αλλα παλι δουλευει κανονικοτατα, επισησ οτι στραβωσε η καρτα το ξερω, αλλα θα αλλαξω board μαλλον που να εχει 4 pci-ex για να την βαλω πιο κατω γιατι οι σωληνες ειναι σκληροι και την στραβωνουν.Ειναι μια gtx260 ( 216 ) και μια 8800gts για physx.Mπορουμε να ερθουμε στο θεμα του overclocking παρακαλω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Φεβρουάριος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Έλα ρε αδερφέ,μην θίγεσαι...Οι μνήμες σου ξέρεις μέχρι που παίζουν? Ανέβασε φώτο απο το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedde Φεβρουάριος 9, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2009 http://outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2418tis exo paei mexri 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.