psyber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2005 οι τελευταιοι drivers της nvidia(8xxxx και πανω) εχουν την εκνευριστικη συνηθεια να αλλαζουν τις ρυθμισεις της οθονης (εμενα συγκεκριμενα μου αλλαζουν το backlight)καθε φορα που παμε ρυθμισεις για προχωρημενους και θελουμε να αλλαξουμε κατι στην καρτα(φωτεινοτητα,χρωματα,αnti alliassing και τα λοιπα).για να ξεφορτωθειτε αυτο το φιτσουρ,μπειτε σε ασφαλη λειτουργια αναζητηστε τα αρχεια nvcmccs.dll και ncmccsrs.dll διαγραψτε τα και ολα οκ.το nvidia direct access δεν θα υπαρχει πια.
jpavly Νοέμβριος 24, 2005 #2 Νοέμβριος 24, 2005 Εμένα το συγκεκριμένο μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί κάθε φορά που θα κάνω ένα δεξί κλικ, copy ή οτιδήποτε άλλο σε ένα αρχείο βίντεο κάνει flick η οθόνη :rant: και αυτό γιατί βγάζει το "Play on my -> Analog Display" η π...ριά.Η παραπάνω λύση είναι ασφαλής ή θα τρέχουμε?
psyber Νοέμβριος 24, 2005 Author #3 Νοέμβριος 24, 2005 σε εμενα δουλεψε κομπλε δεν εχεις τιποτα να χασεις
overvolt Νοέμβριος 24, 2005 #4 Νοέμβριος 24, 2005 Θα το δοκιμασω και αυτο, μπας και εχει να κανει τιποτα, με το προβλημα μου, που γραφω εδω ....http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21165
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.