deadlock7 Δεκέμβριος 9, 2005 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Eγω παλι εν αναμονη του νεου επεξεργαστη ειμαι με το laptop.Απ'την αλλη εβδομαδα παλι.. Unseen y? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2005 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Αποχωρω απο το project. Eδωσα οτι μπορουσα αυτες τις μερες. EEEEτσι..... Τώρα που σε πέρασα τα παρατάς :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 9, 2005 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 εεε ναι... τοσες μερες που ρουφαγες το αυγο σου μικρο και αθωο παιδακι δεν ελεγες τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 9, 2005 #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 ....χεχεχε.... ......αντε γιατι εχετε ξεφυγει...10, 12 devices...... τι ειναι αυτα.... .. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2005 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εεε ναι... τοσες μερες που ρουφαγες το αυγο σου μικρο και αθωο παιδακι δεν ελεγες τιποτα. Τι να έλεγα? με 2 devices... τώρα έχω ανταγωνησιμο acount... Αρχική απάντηση από mortisboy ....χεχεχε.... ......αντε γιατι εχετε ξεφυγει...10, 12 devices...... τι ειναι αυτα.... .. :p O Unseen θα σταματήσει όχι εγώ! I have much BIGER plans;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 9, 2005 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 21:55] Τι να έλεγα? με 2 devices... τώρα έχω ανταγωνησιμο acount... O Unseen θα σταματήσει όχι εγώ! I have much BIGER plans;) ....πωωω....μπελα βρηκαμε με σενα.... :P ... και γω με 2 device ημουν μεχρι τωρα...σημερα εβαλα και ενα μικρο στην δουλεια P4 1.5g ...αλλα ειναι πολυ αργο .....:sick: ..τι σχεδιαζεις ρε παιδι .. κανα quad opteron.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 9, 2005 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Γεια σε ολους μπηκα κ εγω στην ομαδα κ εχω ηδη 2500 ποντους σε 2 μισι μερες. Βλακεια μου τοσο καιρο το pc που κατεβαζε ετσι κ αλλιως , θα μπορουσα να το εχω βαλει κ πιο νωρις. Που βλεπω τα score του καθε ενα στην ομαδα? Υ.Γ. Τα devices ειναι διαφορετικα PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 9, 2005 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 κάνε κλικ στην ομάδα μας και π.χ. sorted by points generatedαπό το λογαριασμό σουκαι κάνε κλικ σε καθένα από εμάςναι τα devices είναι διαφορετικά pc ή αν κάνεις φορμάτ μάλλον θα το δει διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 9, 2005 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Spyrusναι τα devices είναι διαφορετικά pc ή αν κάνεις φορμάτ μάλλον θα το δει διαφορετικό. Χωρίς να το λέω με σιγουριά, μήπως η "ταυτότητα" του κάθε υπολογιστή είναι το όνομα που του δίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2005 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Device δημιουργείται κάθε φορά που κάνεις εγκατάσταση... Δυστυχώς δεν μπορείς να σβήσεις device... Ακόμα και το ίδιο όνομα να βάλεις σε διαφορετικές εγκαταστάσεις στο ίδιο ή αλλο pc πάλι σαν διαφορετικά device θα τα δει... Αρχική απάντηση από mortisboy ....πωωω....μπελα βρηκαμε με σενα.... :P ... και γω με 2 device ημουν μεχρι τωρα...σημερα εβαλα και ενα μικρο στην δουλεια P4 1.5g ...αλλα ειναι πολυ αργο .....:sick: ..τι σχεδιαζεις ρε παιδι .. κανα quad opteron.... Καλά θα ήταν το quand αλλά δεν θα το εκμεταλλεύονταν (2 core-cpu max)... Προς το παρόν περιμένω το αποψινό update που θα με ξαναβάλει στην κορυφή Για τα άλλα πρέπει να παίξει λίγη τύχη :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 9, 2005 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Γενικα η ελλαδα ειναι σε καλη θεση στο folding? Greeks united states Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 10, 2005 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Είμαστε στη 1300 περίπου.Μέσα σε μια βδομάδα ανεβήκαμε 300-400 θέσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 10, 2005 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 1300?? ποσες χωρες κανουν folding?? καμια 30 απο καθε μια περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 13, 2005 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Παιδια ειμai και εγω μεσα (NFLO)......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 13, 2005 Author #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 καλως ηλθες FLO. ο Samael ετοιμαζεται να παρει το αιμα του πισω, αλλα δε θα του περασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Δεκέμβριος 13, 2005 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Έχω βάλει και εγώ κάτι παλιοσαράβαλα. Τζερτζελές να γίνεται, έχει πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 13, 2005 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Ενας διπλος newzpostahh bit the dust :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 13, 2005 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 20:35] Ενας διπλος newzpostahh bit the dust :P σε αφησα για να κρατησω λιγες μερες παραπανω την 6600:P (ακομα δεν την εβαλα επανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2005 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που έπεσε η παραγωγή μου...Λόγο τεχνικών δυσκολιών θα παραμείνει έτσι για λίγο...υπόσχομαι να επανορθώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 13, 2005 Author #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 η τιμωρια ειναι γνωστη: αυτομαστιγωση την κυριακη εξω το πρωι απο την εκκλησια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.