Jump to content

FightAIDS@Home - Greeks United (hosted by TheLab.gr)

.38-.45

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Αντε κι εγω να δοκιμασω τωρα τον opteron 165 τι μπορει να κανει!!

Kαι ελπιζω και ενας Quad6600..

Εχουμε πεσει παρα πολυ ομως..

• 2 weeks later...

Έβαλαν καινούριο project στο boinc: AfricanClimate@home

Καταναλώνουμε ενέργεια με τα pc για να δούμε πως θα γλιτώσουμε το κλίμα που το καταστρέφουμε με την ενέργεια που καταναλώνουμε... :blink:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:08]

Καταναλώνουμε ενέργεια με τα pc για να δούμε πως θα γλιτώσουμε το κλίμα που το καταστρέφουμε με την ενέργεια που καταναλώνουμε... :blink:

δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή οχι με αυτο.

Εγώ μόλις το άρχισα και έχω 47k πόντους μέσα σε 10 μέρες :p

Το καλύτερο stability test, 8 ώρες prime μάι ας... 10 μέρες 100% load είναι και δεν έχω κάνει ούτε reboot :D

Μπορεί να λέει 100% στο cpu usage, αλλά είναι σε low priority και δεν σκίζει τον επεξεργαστή αρκετά ;) Εγώ με το boinc και στους δύο πυρήνες έχω 48C, αλλά τρέχοντας το Orthos πάνε 60+

Αρχική απάντηση από Wizard!

Μπορεί να λέει 100% στο cpu usage, αλλά είναι σε low priority και δεν σκίζει τον επεξεργαστή αρκετά ;) Εγώ με το boinc και στους δύο πυρήνες έχω 48C, αλλά τρέχοντας το Orthos πάνε 60+

Οκ, να το θέσω διαφορετικά: 10 μέρες non stop, χωρίς επανεκκίνηση, BOINC+gaming+dvd ripping κλπ δεν έχει καταλάβει Jaysus, οπότε τι παραπάνω να ψάξω από σταθερότητα;

Αν μου πετάξει μπλε οθόνη ή restart μετά από 15 μέρες, ε, θα την ψάξω :D

Έτσι, ναι ;) Εγώ πριν κάνω restart για τους Catalyst 7.9, που με την ευκαιρία έκανα και μερικές δοκιμές στα timmings των μνημών, ήμουν χωρίς reboot από 29 Αυγούστου που γύρισα από διακοπές.

• 2 weeks later...

βρε παιδια...μην ριξετε τοματες...αλλα πως μπαινεις σε μια ομαδα?συγκεκριμενα τη δικια μας...το κατεβασα,ψαχνω ψαχνω κ πουθενα δεν λεει πως να μπεις σε ομαδα///

ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!...:woot: :woot: :woot: ο L629B004 μου στη διαθεση σας (παντα ηθελα να το πω αυτο λολ)

@kingzback...:οχι,απο τον κωστα τσακωνα...βλ "η μεγαλη αποφραξη" λολ

Γεια σας παιδες με χαρα σας ανακοινωνω ότι μπηκα στην ομαδα σας .Αντε παμε γερα για το πρωτο project!

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Χθες, στις 21:49]

βρε παιδια...μην ριξετε τοματες...αλλα πως μπαινεις σε μια ομαδα?συγκεκριμενα τη δικια μας...το κατεβασα,ψαχνω ψαχνω κ πουθενα δεν λεει πως να μπεις σε ομαδα///

ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!...:woot: :woot: :woot: ο L629B004 μου στη διαθεση σας (παντα ηθελα να το πω αυτο λολ)

Τσακωνας το ονομα ειναι λογω καταγωγης??

παιδιά έφαγα άκυρο. λόγω ενός προβλήματος που έχω με τον win installer δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον client. Sorry ......

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγώ μόλις το άρχισα και έχω 47k πόντους μέσα σε 10 μέρες :p

173k πόντοι σε 22 μέρες :D

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

τελικα ηρθα και εγω....για αρχη εχω εναν Athlon XP 1800+ @1.70 GHz με προοπτικη να δουλευει 24/7 . Σε λιγο λεω να το ριξω και στο φορητο που φοραει C2D T7200@ 2.00 GHz...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.