deninho Νοέμβριος 26, 2007 #481 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 το πρόβλημα είναι ότι 8 ώρες προσπαθεί να το ανεβάσει. Έχει τελειώσει η επεξεργασία, αλλά δεν το ανβάζει :...: Δε με νοιάζει ιδιαίτερα η βαθμολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 26, 2007 #482 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από deninho το πρόβλημα είναι ότι 8 ώρες προσπαθεί να το ανεβάσει. απο που βλεπεις οτι 8 ωρες προσπαθει να το ανεβασει και δεν το ανεβαζει; αν εννοεις οτι δεν το ανεβαζει επειδη δεν φαινεται στα στατιστικα σου ειπα τι γινεται (την πρωτη φορα)...μετα ανανεωνονται καθε δωδεκα ωρες νομιζω και υπαρχει και καποιο latency απ'οτι μου ειχε πει ο astrolabos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 26, 2007 #483 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 :boxed: όποιος δεν έχει μυαλό, παιδεύει και τους γύρω του Νόμιζα ότι την είχα ανεβάσει στο αρχικό ποστ μου :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 26, 2007 #484 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από deninho :boxed: όποιος δεν έχει μυαλό, παιδεύει και τους γύρω του δεν παιδευεις κανεναν...οσο για το επαναληψη τωρα δεν νομιζω εχει καμια σχεση με το update....αλλα δεν μας ειπες αν το τρεχεις πρωτη φορα ή οχι....btw εμενα στο "μεταφορες¨δεν μου δειχνει τιποτα Παντως ειμαι σιγουρος οτι αν το αφησεις στο αυτοματο δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την ενημερωση των στατιστικων σου( εγω τουλαχιστον αυτο κανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 26, 2007 #485 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 το χρησιμοποιώ εδώ και ~2 βδομάδες.. μου έχει ξανατύχει μερικές φορές, και ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει, και να στείλει τα υπόλοιπα αποτελέσματα (σε όσα λέει upload pending) είναι να ακυρώσω/διαγράψω αυτά που έχουν κολλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 26, 2007 #486 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστησεις ξανα....αν υπαρχει καποιο προβλημα ισως λυθει ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 11, 2009 #487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Παιδιά ισχύει αυτό,είναι ενεργή η ομάδα η μόνος μου θα πολεμώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 14, 2009 #488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Τωρα που βρηκανε τη θεραπεία ρε Τζέρυ; Αργησες λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 14, 2009 #489 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2009 Ναι ε?:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.