Jump to content

FightAIDS@Home - Greeks United (hosted by TheLab.gr)

.38-.45

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Έβαλαν καινούριο project στο boinc: AfricanClimate@home

Καταναλώνουμε ενέργεια με τα pc για να δούμε πως θα γλιτώσουμε το κλίμα που το καταστρέφουμε με την ενέργεια που καταναλώνουμε... :blink:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:08]

Καταναλώνουμε ενέργεια με τα pc για να δούμε πως θα γλιτώσουμε το κλίμα που το καταστρέφουμε με την ενέργεια που καταναλώνουμε... :blink:

δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή οχι με αυτο.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Μπορεί να λέει 100% στο cpu usage, αλλά είναι σε low priority και δεν σκίζει τον επεξεργαστή αρκετά ;) Εγώ με το boinc και στους δύο πυρήνες έχω 48C, αλλά τρέχοντας το Orthos πάνε 60+

Οκ, να το θέσω διαφορετικά: 10 μέρες non stop, χωρίς επανεκκίνηση, BOINC+gaming+dvd ripping κλπ δεν έχει καταλάβει Jaysus, οπότε τι παραπάνω να ψάξω από σταθερότητα;

Αν μου πετάξει μπλε οθόνη ή restart μετά από 15 μέρες, ε, θα την ψάξω :D

• 2 weeks later...

βρε παιδια...μην ριξετε τοματες...αλλα πως μπαινεις σε μια ομαδα?συγκεκριμενα τη δικια μας...το κατεβασα,ψαχνω ψαχνω κ πουθενα δεν λεει πως να μπεις σε ομαδα///

ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!...:woot: :woot: :woot: ο L629B004 μου στη διαθεση σας (παντα ηθελα να το πω αυτο λολ)

@kingzback...:οχι,απο τον κωστα τσακωνα...βλ "η μεγαλη αποφραξη" λολ

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Χθες, στις 21:49]

βρε παιδια...μην ριξετε τοματες...αλλα πως μπαινεις σε μια ομαδα?συγκεκριμενα τη δικια μας...το κατεβασα,ψαχνω ψαχνω κ πουθενα δεν λεει πως να μπεις σε ομαδα///

ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!...:woot: :woot: :woot: ο L629B004 μου στη διαθεση σας (παντα ηθελα να το πω αυτο λολ)

Τσακωνας το ονομα ειναι λογω καταγωγης??

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.