format c: Ιανουάριος 17, 2007 #421 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Φυσικά μπορείς και είναι πολύ καλύτερο. Τρέχει ταυτόχρονα 2 WU στους διπύρινους και είναι αρκετά πιο αποδοτικό στους βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Ιανουάριος 22, 2007 #422 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 καει πολυ ρευμα ρε παιδια το pc Αν το αφησω ολη την μερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 23, 2007 #423 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Καίει. Εξαρτάται βεβαίως και από τα υποσυστήματα. Οι C2D είναι απίστευτα πιο οικονομικοί από AMD. Και μην έχεις καμιά 8800 (αν και όταν δεν δουλεύει στο φουλ ΄πέφτει πολύ η κατανάλωσή της). Πάντως δεν μιλάμε για τίποτα τρελά νούμερα, να σβήνεις οθόνες και να αποφεύγεις να έχεις συνδεδεμένους πολλούς σκληρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιανουάριος 25, 2007 #424 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Κατι παει να γινει η μου φαινεται Για πάμε γερά γιατί πέσαμε λίγο.:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 25, 2007 #425 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Είναι το νέο αίμα που έδωσε μια κάποια ώθηση στην ομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdAL Ιανουάριος 25, 2007 #426 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Μπηκα και εγω, αφου ειναι για καλο...Αντε να βοηθησουμε και λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 26, 2007 #427 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 καλώς ήρθες!Και γιά όσους μπαίνουν τώρα, να κάνω μια υπενθύμιση κάποια χρήσιμα λινκς:http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=52FG4T4VRP1http://stats.free-dc.org/new/teamstats.php?proj=wcg&team=Greeks+United+%28hosted+by+TheLab.gr%29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιανουάριος 31, 2007 #428 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Παιδες εξεταζω σοβαρα την προταση admin απο το dslgr για κοινή προσπαθεια στο κλασικό Fah. σαν υποομαδα ή μεμονομένα Γνώμες????PS. το grid που διαβασα λιγο ειναι στην ουσία IBM ptoject με πιασάρικο τίτλο για το AIDS.Δεν ξερω τι παιζει αλλα λεω να το σταματίσω μια και στους nonames εχουμε μεινει μονο 2 ατομα απο τα 30 που ειμασταν.Ακουω απόψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 31, 2007 #429 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Απόψεις για το αν θα σταματήσεις; Μόνο απόψεις για τον εαυτό μου μπορώ να εκφράσω. Οι επιλογές, όπως και το ρεύμα που πληρώνουμε, είναι προσωπικές.Μέχρι τώρα έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία σαν ομάδα και σαν χώρα. Τις τελευταίες μέρες μαλιστα, η ομάδα μεγάλωσε με την είσοδο κάποιων νέων μελών που όπως παρατηρώ έχουν σταθερή και σημαντική παραγωγή και ξεκολήσαμε από τους 30000 πόντους που καταφέρναμε καθημερινά.Το world community grid είναι της IBM αλλά μόνο σαν πλατφόρμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια που δεν έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν από μόνα τους κάποιο project grid computing να χρησιμοποιούν την υποδομή του. Δεν είναι μόνο το aids αλλά και αρκετά άλλα project που αφορούν τον καρκίνο, τη μαλάρια και την έρευνα προτεϊνών.Οι nonames βοηθήσαν και εξακολουθούν να βοηθούν την ομάδα όχι μόνο με την παραγωγή σε πόντους αλλά και με συμβουλές και εργασία (στατιστικά, banner κλπ). Αν είναι να σταματήσετε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια αλλά εγώ προσωπικά θα συνεχίσω στο ίδιο project γιατί δε νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή. Φιλικά BackmanPS. Και ποιόν θα κυνηγάω μετά; Έχει και ο ανταγωνισμός το γούστο του. Τους 30 δεν μπορούσα να σας πιάσω μόνος μου αλλά με το 2 κάτι γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Φεβρουάριος 1, 2007 #430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 -άκυρο- υπάρχει ήδη αυτό που πρότεινα οπότε παρακαλώ ας σβηστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Μάϊος 25, 2007 #431 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Μας έχει τσακίσει αυτή η ΔΕΗ με τις διακοπές. Δε φτάνει που τη χρυσοπληρώνουμε, κόβει και κάθε Παρασκευή το ρεύμα. Έχω χάσει δύο σαββατοκύριακα έτσι, ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και στο τριήμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 25, 2007 #432 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 δε λες που σου δίνει αφορμές για εκδρομές....Όλα αρνητικά τα βλέπετε τσ τσ τσ....πεσμένη η ομάδα πάαααρα πολύ....αφού όλοι κατεβάζεται 24/7 βάλτε το κατεβαστήρι να σπάει....δεν χάνεται τίποτα σε ταχύτητα...τον idle χρόνο τρώει ρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 25, 2007 #433 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 πεθαμένο το team εντελώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάϊος 25, 2007 #434 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 Mεγαλα χαλια.... Αντε να ανεβουμε παλεβουμε μονο με τα μπρικια μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 25, 2007 #435 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2007 δεν είναι trendy φαίνεται πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Μάϊος 26, 2007 #436 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 Βγάζουμε γύρω στις 30000 πόντους καθημερινά, αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο.Όταν είχαμε πολύ κόσμο το μέγιστο που καταφέρναμε ήταν 100000 την ημέρα αλλά δεν κράτησε πάνω από 2 μήνες. Η ομάδα δουλεύει πάνω από 2 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα οφείλονται σε όσους έχουν την υπομονή να έχουν μια σταθερή παραγωγή έστω και μικρή.@DarkSaga: Δε μου δίνει αφορμές, φεύγω και έχω το άγχος ότι θα έπεσε το ρεύμα. btw βλέπω ότι ανεβαίνεις αρκετά πήρες c2d;@Tarasque: Μην είσαι απαισιόδοξος, θα μπει κανας νέος να διαβάσει τι γίνεται και θα φύγει πριν δοκιμάσει να κάνει την εγκατάσταση του client.@kingzback: πολύ καλή πρόταση στο thread εκείνου του τύπου που το pc του έτρεχε χωρίς προβλήματα μόνο όταν ήταν στο 100%. Τη χρειαζόμαστε τη διαφήμιση.Μερικοί φοβούνται ότι θα τους κόψει τις επιδόσεις και δεν δοκιμάζουν καν να το εγκαταστήσουν ώστε να καταλάβουν ότι δεν συμβαίνει αυτό. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να τρέξω κάποια benches με το boinc και χωρίς αυτό, τα αποτελέσματα είναι ολόιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 26, 2007 #437 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 όχι δεν πήρα c2d τα μεγάλα αποτελέσματα είναι μαζικές αναφορές μπαίνει πιο αραιά για να αναφέρει το boinc Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Μάϊος 26, 2007 #438 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2007 Πάρε κατευθείαν τετραπύρηνο, βγάζουν πάνω από 10000 πόντους την ημέρα. Και σύντομα πέφτουν οι τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 29, 2007 #439 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 αμήν και πότε ο διπύρηνος athlon έχει ξεζουμιστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Αύγουστος 5, 2007 #440 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί θέλω να ρωτήσω 2-3 πράγματα.... Καταρχήν να πω την μαύρη μου αλήθεια ...τόσο καιρό έβλεπα αυτό το "Fight AIDS @Home" στην κεντρική σελίδα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν διαφημιστική καταχώρηση... Κάποια στιγμή κάτι διάβασα σχετικό με αυτό το project αλλά το ξέχασα... το θυμήθηκα όμως και παλι μετά απο ένα σχετικό με αυτό το θέμα δυσάρεστο γεγονός στο φιλικο μου περιβάλλον και ευαισθητοποιήθηκα όσο δεν πάει... γιατί πιστεύω ότι όλα μπορούν να νικηθούν... και αν μπορώ να συμβάλω θα συμβάλω....Θέλω να ρωτήσω οχι για τα πλεονεκτήματα στην ερευνα, τους πόντους, σειρές κατάταξης , ομάδων κτλ γιατί δεν με ενδιαφέρουν, άσε που τα βρίσκω και λίγο ειρωνικά.... μόνο για τα μειονέκτήματα που τυχόν υπάρχουν στην συμμετοχή ενός τέτοιους project θέλω να μάθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.