Jump to content

FightAIDS@Home - Greeks United (hosted by TheLab.gr)

.38-.45

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Καίει. Εξαρτάται βεβαίως και από τα υποσυστήματα. Οι C2D είναι απίστευτα πιο οικονομικοί από AMD. Και μην έχεις καμιά 8800 (αν και όταν δεν δουλεύει στο φουλ ΄πέφτει πολύ η κατανάλωσή της). Πάντως δεν μιλάμε για τίποτα τρελά νούμερα, να σβήνεις οθόνες και να αποφεύγεις να έχεις συνδεδεμένους πολλούς σκληρους.

καλώς ήρθες!

Και γιά όσους μπαίνουν τώρα, να κάνω μια υπενθύμιση κάποια χρήσιμα λινκς:

http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=52FG4T4VRP1

http://stats.free-dc.org/new/teamstats.php?proj=wcg&team=Greeks+United+%28hosted+by+TheLab.gr%29

Παιδες εξεταζω σοβαρα την προταση admin απο το dslgr για κοινή προσπαθεια στο κλασικό Fah. σαν υποομαδα ή μεμονομένα

Γνώμες????

PS. το grid που διαβασα λιγο ειναι στην ουσία IBM ptoject με πιασάρικο τίτλο για το AIDS.

Δεν ξερω τι παιζει αλλα λεω να το σταματίσω μια και στους nonames εχουμε μεινει μονο 2 ατομα απο τα 30 που ειμασταν.

Ακουω απόψεις

Απόψεις για το αν θα σταματήσεις;

Μόνο απόψεις για τον εαυτό μου μπορώ να εκφράσω. Οι επιλογές, όπως και το ρεύμα που πληρώνουμε, είναι προσωπικές.

Μέχρι τώρα έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία σαν ομάδα και σαν χώρα. Τις τελευταίες μέρες μαλιστα, η ομάδα μεγάλωσε με την είσοδο κάποιων νέων μελών που όπως παρατηρώ έχουν σταθερή και σημαντική παραγωγή και ξεκολήσαμε από τους 30000 πόντους που καταφέρναμε καθημερινά.

Το world community grid είναι της IBM αλλά μόνο σαν πλατφόρμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια που δεν έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν από μόνα τους κάποιο project grid computing να χρησιμοποιούν την υποδομή του. Δεν είναι μόνο το aids αλλά και αρκετά άλλα project που αφορούν τον καρκίνο, τη μαλάρια και την έρευνα προτεϊνών.

Οι nonames βοηθήσαν και εξακολουθούν να βοηθούν την ομάδα όχι μόνο με την παραγωγή σε πόντους αλλά και με συμβουλές και εργασία (στατιστικά, banner κλπ). Αν είναι να σταματήσετε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια αλλά εγώ προσωπικά θα συνεχίσω στο ίδιο project γιατί δε νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή.

Φιλικά Backman

PS. Και ποιόν θα κυνηγάω μετά; Έχει και ο ανταγωνισμός το γούστο του. Τους 30 δεν μπορούσα να σας πιάσω μόνος μου αλλά με το 2 κάτι γίνεται...

• 3 months later...

Μας έχει τσακίσει αυτή η ΔΕΗ με τις διακοπές. Δε φτάνει που τη χρυσοπληρώνουμε, κόβει και κάθε Παρασκευή το ρεύμα. Έχω χάσει δύο σαββατοκύριακα έτσι, ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και στο τριήμερο.

δε λες που σου δίνει αφορμές για εκδρομές....

Όλα αρνητικά τα βλέπετε τσ τσ τσ....

πεσμένη η ομάδα πάαααρα πολύ....

αφού όλοι κατεβάζεται 24/7 βάλτε το κατεβαστήρι να σπάει....

δεν χάνεται τίποτα σε ταχύτητα...

τον idle χρόνο τρώει ρε παιδιά

Βγάζουμε γύρω στις 30000 πόντους καθημερινά, αυτό δεν είναι καθόλου άσχημο.

Όταν είχαμε πολύ κόσμο το μέγιστο που καταφέρναμε ήταν 100000 την ημέρα αλλά δεν κράτησε πάνω από 2 μήνες. Η ομάδα δουλεύει πάνω από 2 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα οφείλονται σε όσους έχουν την υπομονή να έχουν μια σταθερή παραγωγή έστω και μικρή.

@DarkSaga: Δε μου δίνει αφορμές, φεύγω και έχω το άγχος ότι θα έπεσε το ρεύμα. btw βλέπω ότι ανεβαίνεις αρκετά πήρες c2d;

@Tarasque: Μην είσαι απαισιόδοξος, θα μπει κανας νέος να διαβάσει τι γίνεται και θα φύγει πριν δοκιμάσει να κάνει την εγκατάσταση του client.

@kingzback: πολύ καλή πρόταση στο thread εκείνου του τύπου που το pc του έτρεχε χωρίς προβλήματα μόνο όταν ήταν στο 100%. Τη χρειαζόμαστε τη διαφήμιση.

Μερικοί φοβούνται ότι θα τους κόψει τις επιδόσεις και δεν δοκιμάζουν καν να το εγκαταστήσουν ώστε να καταλάβουν ότι δεν συμβαίνει αυτό. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να τρέξω κάποια benches με το boinc και χωρίς αυτό, τα αποτελέσματα είναι ολόιδια.

• 2 months later...

Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί θέλω να ρωτήσω 2-3 πράγματα.... Καταρχήν να πω την μαύρη μου αλήθεια ...τόσο καιρό έβλεπα αυτό το "Fight AIDS @Home" στην κεντρική σελίδα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν διαφημιστική καταχώρηση...

Κάποια στιγμή κάτι διάβασα σχετικό με αυτό το project αλλά το ξέχασα... το θυμήθηκα όμως και παλι μετά απο ένα σχετικό με αυτό το θέμα δυσάρεστο γεγονός στο φιλικο μου περιβάλλον και ευαισθητοποιήθηκα όσο δεν πάει... γιατί πιστεύω ότι όλα μπορούν να νικηθούν... και αν μπορώ να συμβάλω θα συμβάλω....

Θέλω να ρωτήσω οχι για τα πλεονεκτήματα στην ερευνα, τους πόντους, σειρές κατάταξης , ομάδων κτλ γιατί δεν με ενδιαφέρουν, άσε που τα βρίσκω και λίγο ειρωνικά.... μόνο για τα μειονέκτήματα που τυχόν υπάρχουν στην συμμετοχή ενός τέτοιους project θέλω να μάθω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.