Iannis1416003167 Νοέμβριος 6, 2006 #401 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Μια θεση επανω Απο 80 στην 79 Α ρε τι κανουν οι conroe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Νοέμβριος 6, 2006 #402 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Μπήκα και εγώ στην ομάδα! Ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 6, 2006 #403 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 ελειψα λιγακι και πεσατε, απραραδεκτοι vdeseris τι λες θα με φτασεις????? οεο????? ερχεσε γρηγορα, να φορτσαρω η οχι? τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 6, 2006 #404 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από panoc [Χθες, στις 22:03] ελειψα λιγακι και πεσατε, απραραδεκτοι vdeseris τι λες θα με φτασεις????? οεο????? ερχεσε γρηγορα, να φορτσαρω η οχι? τι λες? Ξεκίνα γιατί σε δυο-τρεις μέρες σε φτάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 6, 2006 #405 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 προς το παρον δοκιμαζω καποια καινουργια τρικς, αλλα και optimised clients. το κακο ειναι οτι ενω αποδιδουν, το grid εχει αλλάξει το τρόπο βαθμολογίας και δε θα μετρήσουν. θα περιμενω μερικες μερες να δω τι γίνεται και μετα αν αξιζει εχω 28 μηχανακια που τα εχω παρατησει εδω και μερικούς μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Νοέμβριος 7, 2006 #406 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από panoc [Σήμερα, στις 01:22] προς το παρον δοκιμαζω καποια καινουργια τρικς, αλλα και optimised clients. το κακο ειναι οτι ενω αποδιδουν, το grid εχει αλλάξει το τρόπο βαθμολογίας και δε θα μετρήσουν. θα περιμενω μερικες μερες να δω τι γίνεται και μετα αν αξιζει εχω 28 μηχανακια που τα εχω παρατησει εδω και μερικούς μηνες ΑΑ μπαγασα γ' αυτο εγκατέλειψες την ομαδα. Βουρ βρε θα τσονταρουμε και εμεις στο λογαριασμο της ΔΕΗ O Conroe δεν εχει αναγκη απο τρικ Παει σφαιρα ετσι κ' αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Νοέμβριος 7, 2006 #407 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 χαζή ερώτηση ο client εκμεταλλεύεται multi cpu μηχανήματα; και αν ναι πως ; edit: ακυρο μολις είδα οτι το fight aids υποστηρίζεται και απο το boinc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 7, 2006 #408 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Iannis [Σήμερα, στις 11:43] O Conroe δεν εχει αναγκη απο τρικ Παει σφαιρα ετσι κ' αλλιως α ναι? ο conroe σου το κανει αυτο? (εικόνα) παιδια, απλά ψαχνομαι, περναω validation και εχω βρει τροπο να τρεχουμε τα optimised sse2 του boinc 5.2.13 και σε όλες τις νεοτερες εκδοσεις (και στη τελευταια) αλλά τσαμπα ο κοπος. εαν δειτε τα στατιστικα, οι ποντοι βγανουν ως εξης. μοιραζονται 3 αντιγραφα μιας wu. 1 στο conroe του Γιάννη 1 στο celeron της αδελφης μου και 1 στο pc στο γραφειο μου (P4) ως γνωστό ο conroe θα τελειωσει πιο γρηγορα, ειναι και πιο δυνατος και ας πουμε θα ζητησει 150 points, ο cely απο την αλλη αντιστροφα απο τον conroe θα ζητησει 40, και ο Ρ4 ας πουμε 90. ε λοιπον συμφνωνα με τη νεα μεθοδο ΟΛΟΙ θα παρουν 90. Δεν ειναι αδικο? αρκει να κοιταξετε τα claimed/granted points σας. προσωπικα απογοητευτικα, διότι εβλεπα τη βαθμολογια για παιχνιδια μεταξυ μας, ακομα και αν ηταν με optimised clients. Δε πιστευω πλεον οτι αξιζει να πηρωνω λεφτα στη ΔΕΗ για να με ανταμειβει με ισαξιους ποντους ενος μετριου μηχανηματος (αφου επι το πλειστον τετοια ειναι). Οχι τουλαχιστον σε αυτο το project. To FAH τουλαχιστον σου αναγνωριζει οτι καιες τη καρτα σου οταν ρεχεις gpu optimides client και σου δινει ποντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Νοέμβριος 7, 2006 #409 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Μια ερώτηση.. Οταν κάνω επανεκίνηση στο pc, το project ξεκινάει πάλι απο την αρχή, και όχι απο εκεί που έμεινε!Μπορεί να διορθωθεί αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Νοέμβριος 7, 2006 #410 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 οχι ξεκιναει απο εκει που ειχε μεινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 7, 2006 #411 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 δεν ξεκιναει απο την αρχη, ουτε και ακριβως εκει που εμεινε ξεκιναει απο το τελευταιο checkpointκαθε τοσα λεπτα το boinc σωζει την προοδο που κανειοποτε ξεκιναει απο το σημειο που εχει κανει save Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 11, 2006 #412 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 damn τωρα θυμήθηκα το boinc, που το ξαναδιάβασα...και έσπαγα το κεφάλι μου νΑ βρω γιατί ο 930 κάθεται ο μισός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Νοέμβριος 14, 2006 #413 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Καλησπέρα παιδιά τις τελευταίες μέρες ένα πισι μου κάνει γύρο στις 20-24 ώρες για να ολοκληρωθεί το κάθε πακέτο, σήμερα μου ήρθε να κοιτάξω τις διεργασίες και είδα αυτό, βλέπεται τίποτα περίεργο ή ήρθε η ώρα να αλλάξω κάτι στο μηχανάκι? (amd 3500 venice, dfi ultra d, 1 gb ram) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Νοέμβριος 16, 2006 #414 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από satkok [14-11-2006 21:37] Καλησπέρα παιδιά τις τελευταίες μέρες ένα πισι μου κάνει γύρο στις 20-24 ώρες για να ολοκληρωθεί το κάθε πακέτο, σήμερα μου ήρθε να κοιτάξω τις διεργασίες και είδα αυτό, βλέπεται τίποτα περίεργο ή ήρθε η ώρα να αλλάξω κάτι στο μηχανάκι? (amd 3500 venice, dfi ultra d, 1 gb ram) μικρο CPU use Κανονικα θα επρεπε να ειναι 100% νομίζω. Για παμε γερα Αμα δεν πενεωετε το σπιτι σας θα πεσει να σας πλακωσει βρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
magenda Ιανουάριος 12, 2007 #415 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Επειδή σήμερα εγκατέστησα και γω το προγραμματάκι έχω μια απορία. Τα γραφικα που δείχνει όταν πατάς aplication (current dockings/dockingEnergies/BestDockingEnergy) τι ακριβώς δείχνουν?:cry: Μπορέι να βγάλει κάποιος συμπέρασμα κοιτώντας τα η είναι απλά " εφε"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 12, 2007 #416 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Υποτίθεται ότι δείχνουν την μορφή της πρωτεΐνης την οποία υπολογίζεις εκείνη τη στιγμή αλλά στην ουσία δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από αυτό που βλέπεις.Καλως ήρθες στην ομάδα, ότι απορία έχεις ευχαρίστως να τη συζητάμε εδώ.Αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις το boinc αντί για τον ui agent, είναι πολύ ποιο αποδοτικό και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερες working units στον υπολογιστή σου.Οδηγίες θα βρεις σε προηγούμενα post αλλά μην εγκαταστήσεις βελτιστοποιημένους clients γιατί με κάτι αλλαγές που έκαναν τώρα τελευταία δεν τους δέχεται και δίνει τους μισούς βαθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Ιανουάριος 16, 2007 #417 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Ξαναρχισα και εγω. Ειχα κανα 6μηνο+ να το τρεξω. Τωρα απο λαπτοπ τρεχει σε screen saver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Ιανουάριος 16, 2007 #418 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Παιδια εχω μια απορια σχετικα με το cpu usage. Κατεβασα και το cpu throttle για να το βαλω 100% αλλα επειδη ειναι duo core δεν δειχνει 100% αλλα γυρω στο 50-60% usage. Δεν γινετε να ειναι 100%?? Μηπως παιζει καποιο bug με τον task manager των windows?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 17, 2007 #419 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Papas [Σήμερα, στις 01:50] Παιδια εχω μια απορια σχετικα με το cpu usage. Κατεβασα και το cpu throttle για να το βαλω 100% αλλα επειδη ειναι duo core δεν δειχνει 100% αλλα γυρω στο 50-60% usage. Δεν γινετε να ειναι 100%?? Μηπως παιζει καποιο bug με τον task manager των windows?? Αν χρησιμοποιείς το WU agent δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί δουλεύει με μια wu τη φορά την οποία μοιράζει στους δύο πυρήνες.Αν χρησιμοποιείς το boinc το ρυθμίζεις μέσα από το profile σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Ιανουάριος 17, 2007 #420 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Μπορω να βαλω το boinc και να τρεχω το ιδιο folding που τρεχω και στο WC agent? Τωρα εχω το WC agent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.