Jump to content

FightAIDS@Home - Greeks United (hosted by TheLab.gr)

.38-.45

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 20:48]

Το Σάββατο μου έκανε μια αναβάθμιση και στον πυρήνα και στο folder. Έκτοτε, αντί να πιάνει το 50% 24/7 (λόγω dual core...) πιάνει το 33%. Το ίδιο κάνει και στο γραφείο με single Core HT...

Είχες δίκιο, αλάξανε το cpu utilization σε 60%. Αυτό αλλάζει με ένα προγραμματάκι.

Οδηγίες και το πρόγραμμα εδώ:

http://www.worldcommunitygrid.org/help/viewTopic.do?shortName=cpuuse#230

Αυτό είναι προσωπική σου απόφαση. Αν κουράστηκες δεν έχει νόημα να προσπαθήσει να σε πείσει κάποιος άλλος. Προσωπικά πιστεύω οτι αξίζει ή συμβολή του καθενός, είτε μικρή είτε μεγάλη είναι αυτή.

Ξέρει κανένας γιατί σταμάτησε η ανανέωση των στατιστικών στο stats.free-dc?

Βασικά το τρέχω και στο κατεβαστήρι όποτε το έχω ανοικτό οπότε δε σταματάω να συμμετέχω... :p

Συμφωνώ οτι είναι σημαντικότατη η συμβολή του καθενός (όχι τόσο για τα στατιστικά της ομάδας, για το αποτέλεσμα το λέω) αλλά όταν δεν αντέχει το μηχάνημα... :(

Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το fight aids, τώρα που άλλαξε σε proteom folding 2 μετράει κανονικά το task run time αλλά δε βλέπω αποτέλεσμα στο task execution progress και σε περίπτωση που κλείσω το μηχανάκι θα αρχίσει να μετράει από την αρχή στο task run time. Αυτό συμβαίνει από χθες σε 2 πισι ενώ το τρίτο δουλεύει μια χαρά . Τα φώτα σας

Το proteome folding 2 είναι ακόμα νέο και εμφανίζει προβλήματα. Εμένα στον P4@3GHz έκανε κάτι τρελά και το απενεργοποίησα. Είχε ένα WU το δούλευε 52 ώρες και έλεγε ότι ήθελε άλλες 52!!! Και ήταν σαν να είχε κωλύσει στο 13%. Και εκτός αυτού στο download των WU κατέβαζε γύρω στο 1MB για το κάθε ένα. Στην ISDN 64 θέλει πολύ ώρα να κατεβάσει 3-4 WU που θέλω.

Και εγώ πλέον το απενεργοποίησα αλλά 2 μηχανάκια έχουν τώρα που την παλεύουν με το proteom folding 2 και δε ξέρω τη να τα κάνω και από πού? Εκτός αν το σβήσω και το επανεγκαταστήσω, σε αυτή την περίπτωση όμως θα γεμίσω ένα σωρό devices (όχι ότι δεν είμαι γεμάτος ήδη)

Εγώ παίδες τα παρατάω.

Πολύ καλή φάση αλλά μετά από τόσο καιρό, με το που το πήρα το νέο μηχάνημα αρχές Δεκεμβρίου 2005, σχεδόν ποτέ δεν έκλεισε και η ΔΕΗ ήταν οκ. Αλλά με το που άλλαξε το task, λέω ώς εδώ, αν και δεν ξέρω αν θα το συνέχιζα έτσι κι αλλιώς διότι κάθε φορά που το έκανα shut down, μια φορά το μήνα δεν ξανάνοιγε και στο τέλος η 6800GT τά'παιξε. Αν και το σύστημα για το 90% του χρόνου ήταν default δεν θα ήθελα να το ζορίσω άλλο.

Καλό ήταν όσο κράτησε, οπότε αν ξαναγουστάρω θα το συνεχίσω. Και φυσικά θα είμαι πάτνα ενήμερος για ανάλογα τεκτενόμενα ώστε να βοηθήσω όπως μπορώ με όποια ομάδα του thelab.gr

• 3 weeks later...

Παιδια help. Εδω και 2-3 βδομαδες εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω το world community greed να τρεξει μετα απο καποια ωρα το antivirus μου (kaspersky) κανει σχεδον 100% cpu usage με αποτελεσμα να τρεχει παραλληλα το folding αλλα χωρις αποτελεσμα (μενει δλδ στο 0% το folding) . Τι λετε να φταιει? Τοσο καιρο που κανω folding δεν ειχα κανενα προβλημα.

Αφού έφτασα το εκατομύριο πάω να κάνω κανά μπανάκι.

Ευκαιρία να καθαρίσω και τις σκόνες από τα pc που δουλεύουν ασταμάτητα εδώ και κάτι μήνες.

Ελπίζω με την επιστροφή από τα νησίά να έχουν κυκλοφορίσει και οι conroe να δούμε τι πιάνουν.

Για όσους περάσουν τον Αύγουστο με τα pc αναμένα, keep up the good work!

Προσωπικά είμαι εντελώς άσχετος από antivirous.

Και είμαι σίγουρος ότι η γνώμη μου για αυτά δεν θα σε βοηθήσει με το πρόβλημά σου.

Ο τελευταίος ιός που κόλησα ήταν ο Sobig πριν κάποια χρόνια και από όσο ξέρω τον ίδιο κολήσαν και όλοι όσοι είχαν av.

Μα δεν φαινεται για ιος. Βασικα παλια δεν μου εκανε τπτ αλλα προσφατα αλλαξε απο το fight@aids στο cancer η οπως το λενε για καρκινο. Περιεργο προβλημα και δεν μπορω να κανω τπτ προς το παρον... Εντομεταξυ μου εχει καταγραψει ενεργες μερες λειτουργιας στο προφιλ μου και οι ποντοι εχουν μεινει πισω γιατι αργησα να καταλαβω οτι δεν κανει τπτ και μενει στο 0%.

• 4 weeks later...

http://www.worldcommunitygrid.org/newsletter/06Q2/viewOverview.do

The Human Proteome Folding Project Phase 1 has been completed, and scientists are now examining the results. A soon-to-be published paper with all the Human Proteome Folding results generated by World Community Grid will be made publicly available for other researchers to leverage. The second phase of the project Human Proteome Folding Project Phase 2 was launched in June and holds great promise in uncovering even more information on the role of proteins and their impact on diseases such as malaria..................................

Λιγοι πομειναμε οεο:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.