Jump to content

FightAIDS@Home - Greeks United (hosted by TheLab.gr)

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deadlock7 [25-04-2006 05:53]

Aπ'οτι βλεπω πλεον ζοριζομαστε να φτασουμε τους 50000 ποντους.Ελπιζω να γυρισαν σημερα και οι τελευταιοι εκδρομεις ν'ανεβουμε λιγακι..

Αντε γιατι χαλαρωσαμε αρκετα.

Τερμα τα κουλουρακια και τα αυγα

Φορτσάρετε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:banging: :banging: :banging:

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

μου έχει σπάσει τα νευρα!

η μίση μέρα φεύγει χαμένη..... μια δεν βρήσκει επικοινωνία μια κρασάρει....

και δουλευω όλο και πιο χαμηλά μήπως φταίει το Oc αλλα δεν είναι αυτό...

πως μπορώ να στοκάρω μονάδες προς επεξεργασία?

μια δουλεύω και μια μόνο κρατάει....

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το Σάββατο μου έκανε μια αναβάθμιση και στον πυρήνα και στο folder. Έκτοτε, αντί να πιάνει το 50% 24/7 (λόγω dual core...) πιάνει το 33%. Το ίδιο κάνει και στο γραφείο με single Core HT...

Τι έγινε? Σας κάνει το ίδιο?

Όχι, σταθερά στο 100% σε όλα τα μηχανάκια.

Το εκνευριστικό είναι ότι μειώσαν το περιθώριο που είχες να επιστρέψεις τα αποτελέσματα σε 1 εβδομάδα (από τις 3 που ήταν παλιότερα). Έχω κάτι παλιομηχανήματα εκτός δικτύου και όλο τα ξεχνάω με αποτέλεσμα να έχω χάσει ένα σωρό wu.

Βάλε Boinc να το ψήσεις. ’σε που θα διπλασιάσεις και τους βαθμούς σου και τους έχει ανάγκη η ομάδα (ποιά ομάδα, λέμε τώρα... 20 άτομα όλοι κι' όλοι, μέχρι και ο αρχηγός τα παράτησε)

Αρχική απάντηση από format c:

Βάλε Boinc να το ψήσεις. ’σε που θα διπλασιάσεις και τους βαθμούς σου και τους έχει ανάγκη η ομάδα (ποιά ομάδα, λέμε τώρα... 20 άτομα όλοι κι' όλοι, μέχρι και ο αρχηγός τα παράτησε)

Είχα δοκιμάσει το Boinc αλλά περισσότερο με μπέρδεψε... Όσο για την ομάδα, είμαι στην Greece που πάει μιά χαρά και είναι από τις πρώτες που ιδρύθηκαν ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.