format c: Μάρτιος 31, 2006 #321 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Τι έγινε, βαρεθήκαμε ή έπιασε η ζέστη και ανάψαν τα μηχανάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 1, 2006 #322 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 ρε παιδιά απο χτες τρώω αυτό το μηνυμα τι φταίει? και μετά απο πολύ ώρα να ζητήσω μονάδα πάλι δεν φέρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Απρίλιος 6, 2006 #323 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 παλικαρια τι εγινε Το ριξαμε στα κουλουρακια τα πασχαλινα και στο αρνι και χαλαρωσαμε εεεε?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 6, 2006 #324 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 είσαι μέρος ομάδας η μόνος σπας? δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι στη λίστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Απρίλιος 6, 2006 #325 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Κάποιοι φαίνεται πως έχασαν το ενδιαφέρον τους.Υπάρχουν και μερικοί κομήτες, κάνουν ένα σοβαρό σκορ για λίγο καιρό και μετά πέφτουν στο μηδέν.Backman Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 6, 2006 #326 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 αν αναφέρεσαι σε μένα δεν είμαι shooting star απλά απο τον x2 στον opty δεν έστρωσε καλά το πράμα... ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 6, 2006 #327 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 George_Vasil added.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Απρίλιος 6, 2006 #328 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 13:32] αν αναφέρεσαι σε μένα δεν είμαι shooting star απλά απο τον x2 στον opty δεν έστρωσε καλά το πράμα... ακόμα Δεν αναφέρομαι σε σένα. Ίσα ίσα το διασκεδάζω γιατί είσαι ο μόνος που με χτυπάει. Γρήγορα να το στρώσεις να κάνεις κανά σκορ γιατί αλλιώς δεν έχει αγωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Απρίλιος 6, 2006 #329 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga είσαι μέρος ομάδας η μόνος σπας? δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι στη λίστα.... nonames my friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftsgr Απρίλιος 6, 2006 #330 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 13:32] αν αναφέρεσαι σε μένα δεν είμαι shooting star απλά απο τον x2 στον opty δεν έστρωσε καλά το πράμα... ακόμα Και δεν πρόκειται να στρώσει γιατί εγώ ο φθονερός ftsgr σου έκανα βουντού γιατί τόλμησες έστω και για λίγο να με περάσεις στην ημερήσια παραγωγή.Χα-χα-χα-χα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 6, 2006 #331 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Σας παίζει καθόλου το Overall performance? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Απρίλιος 7, 2006 #332 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [18-02-2006 13:04] http://www.worldcommunitygrid.org/forums/wcg/viewthread?thread=4925#48401καθενας εχει διαφορετικο BOINC Account Key. θα ανοιξεις πρωτα λογαριασμο στο FA@H κι εκει θα βρεις το κλειδι σου. Έχω καμιά 10αριά μηχανάκια και θέλω να κάνω εγκατάσταση το boinc σε αυτά βάζω το ίδιο boinc account key ή το κάθε ένα θα έχει διαφορετικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 7, 2006 #333 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Το ίδιο account key Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Απρίλιος 7, 2006 #334 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 ευχαριστώ μαν άντε να ανέβουμε λίγο ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 8, 2006 #335 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 http://stats.free-dc.org/new/teamrank.php?proj=wcg&team=Greeks+United+%28hosted+by+TheLab.gr%29παιδιά χαλαρωσατε η αλλάζουμε όλοι μαζί μηχανάκια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 11, 2006 #336 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 το rosseta_kati.exe τρέχει και σπάει Aids η κάτι άσχετο?ο boinc μήπως πρέπει να ξυλωθεί?τελευταία παράγω πολύ λίγο....το aids core τι proccess name έχει παρακαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftsgr Απρίλιος 11, 2006 #337 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 15:00] το rosseta_kati.exe τρέχει και σπάει Aids η κάτι άσχετο?ο boinc μήπως πρέπει να ξυλωθεί?τελευταία παράγω πολύ λίγο....το aids core τι proccess name έχει παρακαλώ? To Rosetta είναι το Human Proteome Folding Project.To AIDS μέσα στο BOINC είναι το faah. Εάν εννοείς αυτό.Τώρα σχετικά με το BOINC τι να σου πω. Εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα και με βολεύει καλύτερα από τον agent. Είναι θέμα γούστου και πως θα κάτσει στο μηχάνημά σου. Όσο για το θέμα παραγωγής μάλλον ίδια μου φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2006 #338 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 τις τελευταίες μέρες μου βγάζει πολύ συχνά ένα μηνυμα πως έπιασα το ημερήσιο όριο αποτελεσμάτων κλπκαι δεν κατεβάζει νέα δουλειά,έχει κανείς καμμια ιδέα τιμπορεί να φταίει?δεν είναι μπουκωμένη η γραμμή με τπτ άλλοπολλές φορές κάνω και δοκιμαστικα reset τι σύνδεση και επανάληψη επικοινωνίας αλλα δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftsgr Απρίλιος 22, 2006 #339 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 10:41] τις τελευταίες μέρες μου βγάζει πολύ συχνά ένα μηνυμα πως έπιασα το ημερήσιο όριο αποτελεσμάτων κλπκαι δεν κατεβάζει νέα δουλειά,έχει κανείς καμμια ιδέα τιμπορεί να φταίει?δεν είναι μπουκωμένη η γραμμή με τπτ άλλοπολλές φορές κάνω και δοκιμαστικα reset τι σύνδεση και επανάληψη επικοινωνίας αλλα δεν.... Από όσο ξέρω από άλλα BOINC projects που έχω συμμετάσχει υπάρχει όριο στα πόσα WU μπορείς να πάρεις την ημέρα για κάθε CPU.Maximum daily WU quota per CPU. Έτσι αναφερόταν στα άλλα project. Στο fah δεν ξέρω πόσο είναι το όριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 25, 2006 #340 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2006 Aπ'οτι βλεπω πλεον ζοριζομαστε να φτασουμε τους 50000 ποντους.Ελπιζω να γυρισαν σημερα και οι τελευταιοι εκδρομεις ν'ανεβουμε λιγακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.