Jump to content

FightAIDS@Home - Greeks United (hosted by TheLab.gr)

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από FrOsT

Πες μας τώρα κάνα ο server δεν ήταν αρκετά δυνατός και έπρεπε να αναβαθμιστεί να πάω να πέσω από το μπαλκόνι...

Nope, είχαν performance review τα σερβεράκια και δεν μπορούσα να έχω 100% cpu μόνο από το boinc :)

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

δεν πρεπει να μετρανε οι μνημες, ή τουλαχιστο δεν τις ζεσταινει καθολου. παλια που ειχα αισθητηρα στις μνημες, δεν εβλεπα διαφορα στη θερμοκρασια οταν ξεκινουσε το FA@H.

10Χ260 με τις μνημες στα 236 @ 2.5-3-3-7

post-9-1416072503,8478_thumb.png

μπορεί να εξηγηθεί κάπως οτι έχω whetstone πάνω απο όλους

και dhrystone λίγο κάτω απο τον 4400@2915?

ωστόσο διπλός δεν φαίνεται να είμαι πουθενά

αυτό που μετράει είναι ανα πυρήνα η γενικά ότι "σπάω" σε σύνολο???

αν είναι ανα ππυρήνα είμαι καλά :) γιατί απο τον 4400+ είμαι και 200? MHz κάτω σχεδόν...

το PC κάνει πολύ ελαφριά πραγματάκια άντε και κάνα παιχνίδι αλλά έχω μεγάλες διακυμάνσεις στην παραγωγή ανα ημέρα.

’λλη μια έρωτηση :είναι σαν το folding? Κάθε μονάδα έχει η μπορεί να έχει και ξεχωριστό

χρόνο επεξεργασίας? η είναι κάτι πιο στάνταρ η ανάλυση?

υπαρχει λογος να βαλει κανεις boinc σε μηχανημα με 1 cpu υπαρχει διαφορα στους ποντους σε σχεση με τον απλο client?

διοτι αν καποιος εχει Ρ4ΗΤ η ΑΜΔ χ2 μονο ο boinc υποστηριζει επισημα smp οποτε λογικα θα υπαρχει βελτιωση σε μηχανημα ομως με 1 cpu τι γινεται?

Στα μηχανάκια που εχω με 1 cpu τρεχουν GRID ολα τα άλλα P4/HT τρέχουν boinc.

Στη γενική καταταξη ειμαστε πλεον στην 85η θέση. Αντε για το τοπ 50 ωστε να ειμαστε στη πρωτη σελιδα των στατιστικών.

έκανα εγκατάσταση ένα δεύτερο client σε δεύτερο pc και δεν μπορεί να συνδεθεί εδώ και μια μέρα. γιατί? έχει κάποιο πρόβλημα ο server?

τελικά το κατάφερα να δουλέψει ανοίγοντας άλλο account από την αρχή. με το παλιό δεν μπορούσα να έχω 2 clients να δουλεύουν- και νόμιζα πως δεν υπήρχε πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.