FrOsT Ιανουάριος 20, 2006 #201 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Από δώ και πέρα αλλάζω το account μου για να περιέχει μια ευρύτερη έννοια!Vagourama RAW POWER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 20, 2006 Author #202 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 salonica power ισως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2006 #203 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 salonica power ισως; Μα δεν ειναι ολοι απο θεσσαλονικη και πολλοι απο θεσσαλονικη ειναι ηδη με αλλο ονομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2006 #204 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 20, 2006 Author #205 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 ok, αλλα δε μας ειπες ποιοι ειναι ολοι αυτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιανουάριος 20, 2006 #206 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Vagourama Ναι βρε ειχες προβλλημα εεεεεεε? και φωναξες και ενισχύσεις Ρε πως εγινε η πίτα Κοκκινησε το συμπαν Panoc hipro5 κανουμε κοινη ομαδα υπο τον γενικο τιτλο Vagurama killers??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 20, 2006 #207 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Πως μπορώ να cache-άρω μερικά W.U. σε αυτό το project?.......Δηλαδή ας πούμε ότι δεν έχουμε DSL σύνδεση και μπαίνουμε στο Internet κάθε μήνα π.χ........Πως μπορώ?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 20, 2006 #208 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 ρε παιδιά το fix στο tripod για x2 δεν δούλεψε παίζει κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2006 #209 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Iannis Vagourama Ναι βρε ειχες προβλλημα εεεεεεε? και φωναξες και ενισχύσεις Ρε πως εγινε η πίτα Κοκκινησε το συμπαν Panoc hipro5 κανουμε κοινη ομαδα υπο τον γενικο τιτλο Vagurama killers??? :) Ναι, είχα μεγάλο πρόβλημα... βαριόμουν να περιμένω να με φτάσετε και είπα να το ρίξω στον χαβαλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιανουάριος 20, 2006 #210 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Πως μπορώ να cache-άρω μερικά W.U. σε αυτό το project?.......Δηλαδή ας πούμε ότι δεν έχουμε DSL σύνδεση και μπαίνουμε στο Internet κάθε μήνα π.χ........Πως μπορώ?..... Γεια δες εδώhttp://www.users.totalise.co.uk/~Jonathan.Murphy/index.htmCould we make sure to get enough work for several days ? https://secure.worldcommunitygrid.org/forums/wcg/viewthread?thread=1536#8020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2006 #211 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Iannis Vagourama Ναι βρε ειχες προβλλημα εεεεεεε? και φωναξες και ενισχύσεις Ρε πως εγινε η πίτα Κοκκινησε το συμπαν Panoc hipro5 κανουμε κοινη ομαδα υπο τον γενικο τιτλο Vagurama killers??? :) Κανονισε μετα μην αλλαξουμε παλι τον τιτλο και γραφει πανω κανα mikrotik και δεις ολα τα ρουτερια και τους fileserver του twmn να σηκωνουν σκορ.Eπισης ειναι Vagourama οποτε τους Vagurama σκωτωσε τους οσο θες.Θα το θεωρουσες καλυτερο ας πουμε να ανεβαζαμε σκορ κατευθειαν στον Frost?Απλα το τιτλος αλλαχτηκε για τον χαβαλε.Τωρα εαν σε καποιους τους πειραζει το ονομα να το αλλαξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιανουάριος 20, 2006 #212 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 16:11] Κανονισε μετα μην αλλαξουμε παλι τον τιτλο και γραφει πανω κανα mikrotik και δεις ολα τα ρουτερια και τους fileserver του twmn να σηκωνουν σκορ.Eπισης ειναι Vagourama οποτε τους Vagurama σκωτωσε τους οσο θες.Θα το θεωρουσες καλυτερο ας πουμε να ανεβαζαμε σκορ κατευθειαν στον Frost?Απλα το τιτλος αλλαχτηκε για τον χαβαλε.Τωρα εαν σε καποιους τους πειραζει το ονομα να το αλλαξουμε. Χαλάρωσε βρεεεεεεεεεεεεεεεεε Τσάμπα σας εσκασα 3 χαμογελα Ας εγραφα και εγω τους ποντους σας και ας με ελεγαν Nabouhodonosora :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: (6 αυτη τη φορα) FORTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PS. 102 μέλη ή κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 20, 2006 #213 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:18] Πως μπορώ να cache-άρω μερικά W.U. σε αυτό το project?.......Δηλαδή ας πούμε ότι δεν έχουμε DSL σύνδεση και μπαίνουμε στο Internet κάθε μήνα π.χ........Πως μπορώ?..... Εντάξει αυτό που σου είπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2006 #214 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Καβάλα - Δέπος, διακοπή ρεύματος σήμερα το πρωί! Είμαι Θεσσαλονίκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 21, 2006 #215 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrus [Χθες, στις 19:39] Εντάξει αυτό που σου είπα; Μπα δε γίνεται τίποτα........Σε τρία μηχανάκια το δοκίμασα να βάλω πάνω από 1 chace και μετά το W.U. που cranch-άριζαν, σταμάτησαν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftsgr Ιανουάριος 21, 2006 #216 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 11:59] Μπα δε γίνεται τίποτα........Σε τρία μηχανάκια το δοκίμασα να βάλω πάνω από 1 chace και μετά το W.U. που cranch-άριζαν, σταμάτησαν........ Εάν δεν έχεις dsl όπως εγώ απλά χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που κάνει cache όπως το UD Monitor 4.45 (http://udmon.sourceforge.net/) ή το UD Tweaker 1.3.0.1 (http://blakenyc77.tripod.com/udtweaker.html). Εγώ χρησιμοποιώ το UD Monitor και κάνω cache 3 WU στο μηχάνημά μου χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιανουάριος 21, 2006 #217 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 παντως τα δυο προγραμματα που αναφερθηκαν θελουν .νετ κατι το οποιο εχω σε ολα τα pc αλλα σε ενα συγκεκριμενο μου λεει οτι πρεπει να περασω .νετπαω να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση λογω καποιας πατατας δεν υπαρχει εγγραφη στο add/remove programs υπαρχει κανενας αλλος τροπος?αν κανω απλως install απο πανω μου λεει οτι εχω το .νετ και δεν το περναει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 21, 2006 #218 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από ftsgr [Σήμερα, στις 15:04] Εάν δεν έχεις dsl όπως εγώ απλά χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που κάνει cache όπως το UD Monitor 4.45 (http://udmon.sourceforge.net/) ή το UD Tweaker 1.3.0.1 (http://blakenyc77.tripod.com/udtweaker.html). Εγώ χρησιμοποιώ το UD Monitor και κάνω cache 3 WU στο μηχάνημά μου χωρίς πρόβλημα. Που τα κάνεις cache?.....Θέλω να πώ όταν ανοίγεις το UD Monitor, σε ποιά καρτέλα επεμβαίνεις και δηλώνεις πόσα W.U. να cache-άρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftsgr Ιανουάριος 21, 2006 #219 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:53] Που τα κάνεις cache?.....Θέλω να πώ όταν ανοίγεις το UD Monitor, σε ποιά καρτέλα επεμβαίνεις και δηλώνεις πόσα W.U. να cache-άρεις.... Στην καρτέλα που λέει Cache. Ενεργοποιείς το Use cache και μετά κάνει δεξί κλικ στο κενό πλαίσιο από κάτω και επιλέγεις new slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Ιανουάριος 22, 2006 #220 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Καλα αυτο το παλικαρι CCHRISTOS ΜΕ 7 μηχανακια εφαγε τον Vagourama με 19??Αυτα δεν ειναι μηχανακια Cray ειναι?Σφαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.