sotiris Δεκέμβριος 1, 2005 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 ακόμη να βγει ο linux client! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 1, 2005 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ακόμη να βγει ο linux client! Δεν έχει emulation για win ή κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 2, 2005 Author #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 μπορει καποιος να μου εξηγησει, γιατι το overall perfomance και το processor perfomance αλλαζουν με καθε πακετο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 2, 2005 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 μπορει καποιος να μου εξηγησει, γιατι το overall perfomance και το processor perfomance αλλαζουν με καθε πακετο; Αν το έχω καταλάβει σωστά,κάθε φορά πριν αρχίσει η επεξεργασία του πακέτου κάνει ένα μικρό "bench" και βγάζει ένα αποτέλεσμα το οποίο εξαρτάτε από το τι τρέχει εκείνη την ώρα κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 2, 2005 Author #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 κι εγω το διαβασα αυτο. το μηχανακι ομως, τρεχει παντα τα ιδια, αρα λογικα, το φορτιο πρεπει να ειναι σταθερο οταν ξεκιναει να δουλευει τα πακετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovaSun Δεκέμβριος 3, 2005 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Γεια σε όλους! Επιτέλους βρήκα μια ελληνική ομάδα για να συμμετάσχω! Δυστηχώς στο adslgr.com δεν βρήκα πιστούς.. θα τρέχω και τα δυο projects, aids και proteome. Έτσι και αλλιώς οι πόντοι δεν έχουν καμία σημασία σε αυτά τα projects. Καλό ψήσιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 3, 2005 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Καλώς ήρθες Nova Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 3, 2005 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Φανηκα και γω, λιαν συντομως θα χωθουν και αλλα 2 μηχανακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 4, 2005 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 ’ντε μπήκα κι εγώ τώρα. Πρώτη φορά σε τέτοιου είδους προσπάθεια. Καλή συνέχεια.Αλλά ρε παιδιά τι να κάνω για να αλλάξω πρότζεκτ? Πώς το αλλάζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 5, 2005 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Κάνεις log in και μετά: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 5, 2005 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Ευχαριστώ Frost, αλλά ένα restartάκι έλυσε το πρόβλημα που είχα. Το είχα τσεκάρει από την αρχή αλλά δεν κατάλαβα γιατί αφού το έκανα σέϊβ με πέταξε στο άλλο πρότζεκτ. Έκλεισα ξαναάνοιξα τον client και τώρα με βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt Δεκέμβριος 5, 2005 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αντε παιδια παμε γερα.Ειμαστε χαμηλα ακομα αλλα θα ανεβουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 5, 2005 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Καιρός να δούμε σιγά σιγά την πορεία της ομάδας μας στοFIGHTAIDS@HOMEΑυτή τη στιγμή βρισκόμαστε λίγο πριν τις πρώτες 2000 ομάδεςσε σύνολο 5000.http://www.worldcommunitygrid.org/s...ordsPerPage=250Η παραγωγή σε πόντους/ώρα είναι ανάμεσα στις 850 καλύτερες:http://www.worldcommunitygrid.org/s...ordsPerPage=250Που σημαίνει ότι μπορούμε άνετα να μπούμε στην πρώτη χιλιάδα.Υπάρχουν πολλές ομάδες (πολύ ΙΒΜ βρε παιδί μου).Eίμαστε 41 μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 5, 2005 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Εγώ έχω καταφέρει κάποιους βαθμούς. Αυτούς τους βαθμούς πώς τους περνάω στην ομάδα?Διότι μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχουν αθροιστεί με εκείνους της ομάδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 5, 2005 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Κάνει μόνο του update κάθε μέρα στις 3 αν θυμάμαι καλά είχε πει ο FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 5, 2005 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από kender Κάνει μόνο του update κάθε μέρα στις 3 αν θυμάμαι καλά είχε πει ο FrOsT 2.30:innocent: Σταματάει να βγάζει αποτελέσματα από 2.10 με 2.30 όπου και ολοκληρώνετε το update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 5, 2005 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Ε να μη χάνουμε βαθμούς από technicalities...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 5, 2005 Author #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 23:26] 2.30:innocent: Σταματάει να βγάζει αποτελέσματα από 2.10 με 2.30 όπου και ολοκληρώνετε το update... ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 9, 2005 #99 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 ’ντε ξαναγύρισα. Έχασα πολύ χρόνο γμτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 9, 2005 #100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αποχωρω απο το project. Eδωσα οτι μπορουσα αυτες τις μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.