Jump to content

17" Για παιχνίδια μέχρι 300Ε

Sapelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, ένας φίλος μου θέλει να αλλάξει την crt και να πάει σε TFT προσπάθησα να τον πείσω για 19 crt αλλά ξαφνικά απέκτησε πρόβλημα χώρου. Στο eshop είδα κάποια προιόντα και έλεγα για κάποια ανάμεσα σε philips k Lg Εδώ μιλάω για τις οθόνες γύρω στα 270 που έχει μέσα.

Την συγκεκριμενη την εχω.Φοβερη οθονη,ιδανικη για games!Aλλα καλυτερα ψησε τον για μια 19".

θα κοιτάξω και θα δώ αλλά υπερβαίνουμε το ποσό που έχουμε θέσει, δεν θέλω να κόψω από πουθενά αλλού. Βλέπουμε..

Αρχική απάντηση από Sapelas

θα κοιτάξω και θα δώ αλλά υπερβαίνουμε το ποσό που έχουμε θέσει, δεν θέλω να κόψω από πουθενά αλλού. Βλέπουμε..

Με αυτην δεν υπερβαινεις το ποσο και δεν θα κοψεις απο πουθενα αλλου.

Αρχική απάντηση από jax7480

Με αυτην δεν υπερβαινεις το ποσο και δεν θα κοψεις απο πουθενα αλλου.

Συμφωνώ , δοκιμασμένη από πολλούς και ίσως η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην αγορά αυτήν την στιγμή

Στην LG με χάλασε λίγο ο χρόνος απόκρισης, δεν λέω βέβαια στα λαφτά αυτά σίγουρα λέει πολλά αλλά θα δούμε. Θα ενημερώσω για όποια σχετική αγορά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.