Jump to content

πτυχιακη 2

ptyxiakiforsale

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχας ζηταω συγνωμη που κανω δευτερο thread αλλα μαλλον κλειδωθηκε το προηγουμενο απο τουσ admin και δεν προλαβα να απαντησω.

Σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας .εχω να σχολιασω τα εξης:

Το οτι την πουλαω δεν σημαινει οτι εγω ευθυνομαι για το αν ο αγοραστης της παραδωσει ετσι οπως ειναι.Ειναι στην κριση του αν θελει να την κατανοησει και να την προχωρησει .Μαλιστα στο τελος του βιβλιου δινω καποια σημεια που θα μπορουσαν να υποστουν βελτιωση και καποια αλλα που μπορουν να αναπτυχθουν.Ετσι η δουλεια αυτη θα μπορουσε να προχωρησει ενα βημα παραπανω δινωντας και αλλεσ δινατοτητεσ και αλλεσ υπηρεσιες.

Ο λόγος που την πουλαω προφανως ειναι οικονομικος και μονος.Ο λογος που την δινω μολις 800 ευρω (2 ατομα απο 400 ευρω,δηλαδη λιγοτερα απο οσα περνει ενασ πρακτικαριοσ σε μια τραπεζα-περιππου 580) διχνει οτι εχω αναγκη για χρηματα για καποιουσ προσωπικουσ λογους

Δουλευω ηδη ,δεν καθομαι και περιμενω να βρεξει χρηματα.Αλλα υστερα απο περιπου 40 βιογραφικα (Μιλαω σοβαρα)και καμια 4-5 συνεντευξεις η μοναδικη δουλεια που βρικα δεν μου προσφερει ενσημα,και χρηματα κατω του βασικου.Οι αναγκεσ μου ειναι μεγαλες .

Σχετικα με τα δικαιωματα δεν γνωριζω να απαντησω,αλλα αν πραγματι ανηκει στο ιδρυμα ,τοτε +1 λογος για να την πουλησω.αφου εγω την εκανα,αλλος εχει τα δικαιωματα?βρε δεν σφαξαμε...

Η πτυχιακη αυτη κρατησε 6 μηνες εντονης κοπιαστηκης δουλειας και το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο.Ομως επειδη πηρα τον ιδιο βαθμο με πολλους αλλουσ φοιτητες των οποιων η δουλεια δεν ειναι ουτε η μιση απο αυτη που εριξα εγω μου δινει +1 λογο να την πουλησω.

Συνεχεια μιλαω σε πρωτο ενικο ενω εννοω πρωτο πληθυντικο:)

Ολοι γνωριζετε οτι στα παλια ιδρυματα υπαρχει το φαινομενο της ανακυκλωσης παλαιών θεματων πτυχιακων καθως δεν γινεται καθε εξαμηνο επι χρονια να βγαινουν νεα θεματα

οποτε ειναι ατοπο καποια απο τα επιχειρηματα που ειπωθηκαν.

Και τελος ειναι στην απλοχερη κριση του αγοραστη τι θα την κανει.θα την παραδωσει ετσι οπως ειναι?θα την τροποποιησει?Θα την ξανακανει σε αλλη γλωσσα?πχ delphi?χαρακτηριστικα αναφερω οτι στο τελος του βιβλιου δινω σημεια που μπορουν να αναπτυχθουν οπως:η ερευνα και υλοποιηση κατανεμημενων βασεων πανω στο ηδη υπαρχον συστημα,η εφαρμογη no password (οπως δουλευουνε τα anonymoys peer to peer),κρυπτογραφηση στην αποστολη αρχειων ,κτλ..ορεξη να εχεις μονο

Tελος το σχολιο πανω στους πληροφορικαριους ειναι παντελως αστοχο καθως η ιδεα μας

ηρθε αφου βρηκαμε εντελως τυχαια παρα πολλους στο Internet που φτιαχνουνε(custom made!)

πτυχιακες για τμηματα οικονομικου μαρκετινγκ και τετοια..

Σας ευχαριστω πολυ και σας παρακαλω μην κλειδωνετε τα threads καθως δεν μπορω να απαντησω.

Ναι αλλα αυτη δεν ειναι λυση για αν βγαλεις λεφτα αλλα ακομα χειροτερος ειναι αυτος που θα την αγωρασει απο εσενα...Και ασχημο επισης ειναι να γραφεσαι σε ενα forum μονο και μονο για να πουλησεις αυτο που θες. :TD:

αν αυτος που την παρει απλα την αντιγραψει κακο στον εαυτο του κανει.αν την προχωρησει σε νεα σημεια τοτε αξιζει διπλα συνγχαρητιρια..η γνωση πρεπει να προχωραει να μην μενει στασιμη ,θα ειμουνα περηφανος αν εβλεπα την πτυχιακη μου μετα απο αλλους 2-3 φοιτητεσ να ειναι ισαξια 100% και ανωτερη γιατι οχι,απο τα διασημα bittorrent και καζζα ...και ποιος ειπε οτι δεν εχω αλλο username στο thelab?

Αρχική απάντηση από ptyxiakiforsale

.και ποιος ειπε οτι δεν εχω αλλο username στο thelab?

1ον έβαλες αγγελία σε χώρο που δεν επιτρέπονται αγγελίες.

2ον υποννοείς ότι έχεις και άλλο account, κάτι που επίσης δεν επιτρέπεται.

Κάνε και ένα edit τα posts γράφοντας greeklish να δέσει το γλυκό.

Αν όντως έχεις και άλλο username στο lab, προφανώς ξέρεις καλύτερα από όλους όσους διαφωνήσαμε, ότι κάνεις λάθος.

Τεσπα, το θέμα λήγει εδώ και μία παράκληση, μην ξανακάνεις άλλό θέμα με το ίδιο αντικείμενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.