dimpar Νοέμβριος 24, 2005 #21 Νοέμβριος 24, 2005 Συγνώμη δεν έγινα σαφής.... Απλά στον ανεμιστήρα που χρησιμοποίησα εγώ υπάρχει είδη ρυθμιστής στροφών ο οποίος όπως περιγράφω δουλεύει αυτόματα, απλά όταν ξεκινάει επειδή οι στροφές είναι χαμηλές και χτυπάει το μπάζερ. Για αυτό το λόγο έβαλα και το τρίμμερ, για να μπορέσω να αυξήσω λίγο τις στροφές. Ασφαλώς και δεν είναι κακό. Απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις απλό ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας που έβαλα είναι 80άρης. Διάβασε το thread να καταλάβεις περίπου τι παίζει...
thrasher Νοέμβριος 24, 2005 Author #22 Νοέμβριος 24, 2005 Ok.98%Θα καταληξω σε αυτο το ups και στην πατεντα.Σας ευχαριστο ολους!:clap:
dimpar Νοέμβριος 24, 2005 #23 Νοέμβριος 24, 2005 Χαρά μας που βοηθήσαμε!!! Να σου πω την αλήθεια, εγώ ήθελα να το δώσω και να πάρω ένα αντίστοιχο apc. Μετά από σκέψη όμως και αφού δεν έχω κάποιο παράπονο αποφάσισα να το κρατήσω μιας και τα apc όπως προείπα είναι πολύ ακριβά.... Κι έτσι έκανα την πατεντούλα και τώρα έχω τα αυτάκια μου ήσυχα........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.