Jump to content

Απενεργοποίηση cd-rom

kunoobidi

Recommended Posts

θέλω ένα πρόγραμμα για να τα κρύβει...αλλιώς είναι ολόκληρη ιστορία βάλε-βγάλε

δεν ειχα χρονο να συνεχισω τη διαδικασια...κανε ενα ψαξιμο στο google μπας και βρεις κατι...

Το άτομο από το οποίο θες να κόψεις την πρόσβαση στο cdrom, πόσο τεχνικό είναι; Γιατί μπορείς να το κάνεις disable από τον Device Manager. Δεν έχει καμιά προστασία από να το επαναφέρεις, αλλά είναι κάτι εύκολο.

Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 20:49]

θέλω ένα πρόγραμμα για να τα κρύβει...αλλιώς είναι ολόκληρη ιστορία βάλε-βγάλε

chosen δεν θελει να τα απενεργοποιησει...να τα κρυψει θελει!!αλλα γιατι?? :hmm: ειμαι πολυ περιεργος,το ξερω!!

Απο regedit πας HKCU\software\microsoft\windows\currentversion\policies\explorer

δεξι κλικ οπουδηποτε new->DWORD value με ονομα NoDrives και τιμη αναλογα με το driveletter π.χ αν ειναι D το drive βαλε 8 αν ειναι Ε βαλε 16.

Μπορεις και να απαγορευσεις την προσβαση αν αντι για NoDrives βαλεις NoViewOnDrive

οπου θα βγαζει ενα μυνημα.

Βεβαια απο command prompt θα φαινεται.

SR7.Stop κρυβει τα cd-rom χωρις να τα απενεργοποιει.Και starforce nightmare αν θες να τα απενεργοποιησεις

Αρχική απάντηση από Chosen

Ακριβώς!

Ουοοου, καινούργια έκδοση, παίζει σε 2000; Για δώσε λινκι

Αρχική απάντηση από nobig [Χθες, στις 11:58]

Ουοοου, καινούργια έκδοση, παίζει σε 2000; Για δώσε λινκι

Για κάποιο λόγο δεν παίζει πλέον στα Downloads της Microsoft, οπότε τσίμπα το επισυναπτώμενο.

tweakui.zip

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.