Jump to content

Στην Hauppauge PVR 150 Τι διαφορα εχει η MCE version?

Blinky

Recommended Posts

Ψαχνω κομματια για να μετατρεχω ενα παλιο PC μου σε HTPC με Windows MCE2005, και ουσιαστικα χρειαζομαι μονο μια καρτα TV (ελπιζοντας πως ο XP1700+ θα αντεξει και το KT400 mobo δεν θα κανει κολπα).

Μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στην Hauppauge WinTV PVR 150, γιατι θελω οπωσδηποτε να εχει hardware encoding (ειναι που ειναι αδυναμος ο CPU μη το παρακανουμε).

Το θεμα ειναι οτι βλεπω 2 versions της καρτας, την απλη και την MCE. Απο χαρακτηριστικα που ειδα στο site εχουν τα ιδια, προφανως η MCE version υποστηριζει επισημα τα Windows MCE2005, αλλα εχω δει οτι πολλοι χρησιμοποιουν την απλη. Αυτο συμβαινει γιατι η απλη κανει γυρω στα 75 ευρω και η MCE γυρω στα 220.....δηλαδη τριπλασια τιμη για αυτη την υποστηριξη που λογικα την εχει και η απλη καρτα απλα οχι επισημα?

Αποτι ειδα στο newegg η 150MCE εχει κανονικη τιμη 69 δολαρια....

Οποτε το θεμα ειναι γιατι το skroutz ολα τ αμαγαζια που μου βγαζει πως την εχουν τη δινουν πανω απο 200 ευρω....

Ξερει κανεις μαγαζι στην Αθηνα που να μπορω να τη βρω σε λογικη τιμη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.