Jump to content

Λαε του thelab βοηθα!

Santa Cruz

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

Στην σχολη μου εχουμε wireless δικτυο το οποιο καλυπτει 4 κτιρια συνολικα και παρεχει δωρεαν προσβαση στο ιντερνετ και κατεβασμα απο τον τοπικο σερβερ.Ολα ηταν μια χαρα ως που μια μερα καταλαβα πως ενω πηγαινα με τον λαπτοπ μου στην σχολη και καθομουν κοντα στην κεραια "οπου κατεβαζα με ~800κ" μου κοψαν το εντελως την προσβαση και στα properties φαινετε μια επιλογη "limited connection/access" ή κατι τετοιο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι γυρω μου ειχαν κανονικοτατα ιντερνετ και εγω οχι και αρχιζω να πειραματιζομαι..αρχικα αλλαζω το ονομα του pc μου "μπας και με βαλαν στην μαυρη λιστα" κανω restart και σαν δια μαγειας ειχα κανονικα ιντερνετ και παλι μετα ομως απο 2 ωριτσες με πηρανε γραμμη και παλι τα ιδια.Το θεμα αποτι καταλαβα ειναι πως θελουν το ιντερνετ να το χρησιμοποιουμε για περιορισμενο διαστημα και οχι σε μονιμη βαση.Ομως απο εδω και περα δεν μπορω καν να μπω με τον υπολογιστη μου στο δικτυο.Φανταζομαι πως με περιορισαν αυτην την φορα με την mac address αν και με ipconfig μου βγαζει πως ειναι ολα μηδενικα.Θα μπορεσω να την αλλαξω μεσω winxp/linux με καποιον τροπο ή δεν ειναι αυτο το προβλημα.

ps το σπιτι μου ειναι κοντα στο κτιριο της σχολης αλλα η ταχυτητα ειναι πολυ μικροτερη πλεον και απο σπιτι ειμαι στην ιδια κατασταση.

ps2 Nα ειναι πραγματικα αυτοι οι τροποι που μπορουν να καταλαβουν ποιος μπαινει μεσα στο δικτυο?

ps3 κωδικο δεν εχει αλλωστε ειναι free και οι ρυθμισεις τις Ip ειναι στο αυτοματο.

ευχαριστω προκαταβολικα :upside:

Νομιζω αν κανεις search στο google για κατι παροποιο ισως βρεις καποια ακρη. Η mac address ειναι μοναδικη για καθε καρτα δικτυου οποτε μπορεις να δοκιμασεις με μια αλλη καρτα δικτυου αν ειναι εκει το προβλημα.

Η αλλη λυση ειναι να πας και να ρωτησεις τους διαχειριστες του συστηματος τι συμβαινει.

ρε παιδια οπως και να εχει το πραμα ουτε κατεβαζα τοσοοο πολυ τους τελευταιους μηνες δεν ασχολουμε το θελω για να βλεπω καμια σελιδιτσα κανα ε-μαιλ να στελνω τπτ παραπανω.Αυτο που καταλαβα ομως ειναι πως για καποιο λογω τους πειραξε δεν ξερω "παλιοτερα κατεβαζα αρκετα πραματα" και δεν θελουν να εχω προσβαση ομως το θεμα ειναι απο που με κλειδωνουνε ...αυριο θα αλλαξω την Mac να δουμε τι θα δουμε..αλλιως απο που αλλου?Οσο για την σχολη ειμαι εξωτερικο! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.