ea6gka Δεκέμβριος 5, 2005 #61 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΕΣ φορές το κοίταξα.μιλάμε δεν το πίστευα, μιλάμε για ένα goddam sata cable δώρο μαζί με τη mobo αξίας 1 ευρώ το βαρέλι (με τέτοια)!εντάξει ήταν hama, αλλά 1) τι διαφορά θα μου κάνει το hama από το maha?2) ποιά είναι αυτή η hama που βγάζει καλώδια sata?? noob , ειναι UV το καλωδιο και βλεπεις τα ηλεκτρονια να τρεχουνε μεσα του
Κοπρίτης Δεκέμβριος 5, 2005 #62 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 12:46] ....Το Multirama ηταν αρκετα καλο και εκει που τρελαθηκα ηταν που πουλανε το κουτι του Κοπριτη. Ειχα μεινει και το κοιτουσα κανα δεκαλεπτο. Συγχαρητηρια και παλι για τη δουλεια σου!!!! :worship: :worship: Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... αλλα το κουτακι δεν ειναι προς πωληση (αληθεια ηταν in one piece ακομα?)
ison Δεκέμβριος 5, 2005 #63 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... αλλα το κουτακι δεν ειναι προς πωληση (αληθεια ηταν in one piece ακομα?) To ειδα και εγω το κουτακι (μερακλιδικη δουλεια...congrats)...μαλιστα ηταν και κατι πιτσιρικαδες και το ζαχαριαζανε με ολα τα παρελκομενα επιφωνηματα (ουαο μλκ τι εχει κανει ο τυπος και τα συναφη)..και ναι ειναι ακομα one piece (διπλα απο ενα vapo)
Spooky Δεκέμβριος 5, 2005 #64 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 11:31] Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... αλλα το κουτακι δεν ειναι προς πωληση (αληθεια ηταν in one piece ακομα?) Εκτος απο τον πυροβολισμο στο παραθυρο μια χαρα ειναι... Βασικα μου ειπαν απο το μαγαζι οτι ειναι για πουλημα...και μου ειπαν και τιμη μαλιστα!!!
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 5, 2005 #65 Δεκέμβριος 5, 2005 Τι έκανε λέει;;;;;; Γιώργο για πάρτους και ξηγήσου μην έχεις τραβήγματα μετά.... Ερώτηση: Μέχρι πότε θα το έχεις εκεί; Τα Χριστούγεννα θα ανέβω Αθήνα και άμα το έχεις ακόμα εκεί θα ήθελα πολύ να περάσω να το δω...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 5, 2005 #66 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 14:39] Εκτος απο τον πυροβολισμο στο παραθυρο μια χαρα ειναι... Βασικα μου ειπαν απο το μαγαζι οτι ειναι για πουλημα...και μου ειπαν και τιμη μαλιστα!!! loooooooooooool το συγκεκριμενο δεν πωλειται ρε συ... απλα κατα παραγγελια κατασκευαζεται κατι αντιστοιχο με οποιες προσθαφαιρεσεις επιθυμει ο πελατης... Μακη τα Χριστουγεννα θα εχει και καινουρια παρεα το MPC-01... Ενας παραπανω λογος να περασεις μια βολτα...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 5, 2005 #68 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ΚοπρίτηςΜακη τα Χριστουγεννα θα εχει και καινουρια παρεα το MPC-01... Ενας παραπανω λογος να περασεις μια βολτα... ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Το Τσίφτικο έχεις; Εγώ το MPC-01 νόμιζα... Τέσπα... Όχι οτι το Τσίφτικο είναι κακό αλλά όπως και να το κάνεις είναι πιο... συγγενικό σε case... Τέσπα. Θα προσπαθήσω να περάσω. Πολύ θέλω να το δω!!! ΥΓ: Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και εκείνο το HEC που χες φτιάξει...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 5, 2005 #69 Δεκέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:26] ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Το Τσίφτικο έχεις; Εγώ το MPC-01 νόμιζα... Τέσπα... Όχι οτι το Τσίφτικο είναι κακό αλλά όπως και να το κάνεις είναι πιο... συγγενικό σε case... Τέσπα. Θα προσπαθήσω να περάσω. Πολύ θέλω να το δω!!! ΥΓ: Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και εκείνο το HEC που χες φτιάξει... οχι ρε το MPC-01 ειναι ηδη εκει... απλα συντομα θα εχει και μια καινουρια παρεα... για περισσοτερα....., συντομα εντος του καταστηματος... (αρκετο χωρο φαγαμε απ'το thread του mediamarkt)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.