Jump to content

NFS Most Wanted <post your rides!>

Samael

Recommended Posts

loooooool gznp!ωραίοςςςς! :p είχα πάει για ελιές!λολ έπεξα κανα 3ωρο 4ωρο :p :P εισαι ΚΑΛΟΣ!μου βγήκε η παναγίααααααα :/

o3uk.th.jpg

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

xxaaxaxxa looooooooooool!χααχαχχα!θα το κατεβάσω το βραδάκι!λοοοοοοοολ!εγώ ήμουν με άλλους 3 αντίπαλους κ ξεκινάς πιο πίσω :p :P :p looooooooooool!ωραίοςςςςςς ωραίοςςςςςς ! :p

έβαλα κι εγώ τα unique, αλλά κάτω από 1:40:07 δεν έχω καταφέρει να κάνω!

παραδέχομαι είστε πιο γρήγοροι :p

lol :p πιστεύω το πιο δύσκολο σημείο είναι αύτες οι στροφές στην αρχή η ευθείες στροφές......αυτές πρέπει να τις πάρεις με 220 κάπου εκεί να αφήνεις γκαζι και μπαίνεις άμα έχεις πάρει την σωστή γραμμή!sotiris είναι θέμα λιωσίματος....... :p :P εγώ κάτω από αυτό που έκανα δεν μπορώ να Postaro άλλο......!δεν αντέχχχχω :S:S

sorry παίδες αλλά επειδή με έχετε μπερδέψει. Όταν λέτε level6 εννοείται χ6 στο αυτοκίνητο σωστά; Και κάτι ακόμα. Είμαι τώρα #5 μόλις νίκησα τον webster και δείχνει κάπου 44% gameplay. Μετά τον Razor τι παίζει; Έχει τίποτα καλό;

πως μπορω να ξεκλειδωσω ολα τα upgrade parts ; μονο απο τα bonus market οταν κερδισεις τον αντιπαλο;

εχω 3700+ @ 2.8ghz , 465mhz 2335 , gto2 @ 16pipes @ 550/590 .

στα 1024 χωρις shadows εχω 40-45fps , λιγα δεν ειναι ;

Και για όλους τους τρελούς πάρτε και ένα δωράκι από μένα που μόλις βρήκα:

http://www.nfsunlimited.net/mostwanted/utils/

το πρώτο που λέει black edition είναι κανα 2 extra cars και άλλα... Δεν έχω βάλει κανένα ακόμα θα βάλω το βράδυ και θα σας πω τι παίζει και αν δουλεύουν...

τους τελευταιους εχω !

nForce4 AMD Edition 6.7.exe

5-12_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_28472.exe

edit :

full upgrade στον κοφτη :

371km lotus

385km corvet

371km viper (ισως ειχε λιγο παραπανω)

379km punto

και με απογοητευση η μαυρη laborgini που νομιζα οτι μετρουσε αποδεικτικε ισως το πιο αργο απο ολα τα παραπανω με 370-375 δε θυμαμαι ακριβως .

απο τα 5 που γραφω παραπανω οποιος δε εχει οδηγησει lotus elise και fiat punto στο τερμα χανει πολλα .

ισως βεβαια τα λεω αυτα επειδη δε εχω οδηγησει m3 + ford gt .

Ηρεμα λεμεεεεε.....πωπωωωω....τι κανει το ατομο ρε !! Το αφεντικο τρελλαθηκε και μοιραζει χιλιομετρα.........:o

post-1956-1416072333,9334_thumb.jpg

F117 μόλις έφτασα Αθήνα και θα εγκαταστήσω το NFS στο νέο μηχάνημα και θα προσπαθήσω για ακόμα χαμηλότερο. Μ'αρέσει πάντως που βρήκα λίγο συναγωνισμό :D:)

gznp καλό κουράγιο κ καλή τύχη ορέ!εγώ τώρα είναι στο παλίο Pc :p !πάντως πρέπει να πέφτει κάτω απο 1:33...... λολ!αλλά εγώ δεν αντέχω :p :P ΑΝ7 μόνο με porchse ορέ δοκίμασε.....κάθε άλλο αμάξι πιστεύω......είναι ΠΙΣΩ :p :P το 6ο Sprint είναι :D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.