Jump to content

NFS Most Wanted <post your rides!>

Samael

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από micron

Πως τα καταφερνεται και παιζεται με εξωτερικό view??:hmm:

Εννοείς πως μας βολεύει ή πως το επιλέξαμε από το game?

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:00]

Μαλλον πως μας βολευει,γιατι μεγαλο παιδι και να ρωταει πως αλλαζουμε καμερα ειναι λιγο:blink: .Λοιπον micron εγω απο τα πολλα racing που εχω παιξει εχω συνηθησει και δεν εχω κανενα προβλημα.Μονο οταν παιζω με την τιμονιερα η εσωτερικη ειναι μονοδρομος.Και επιπλεον 1.το mw ειναι arcade οποτε δεν τρεχει τιποτα αν το παιζεις με την εξωτερικη και 2.πως θα βλεπω το A4 μου να γυαλιζει κατω απο τον απογευματινο ηλιο με την εσωτερικη...?:cool:

3870ce.th.jpg

...........ου καλά......GT.............387.......πρέπει να μπεί κ το unique να πάει στο τέρμα η τελική.....έχει έχει ακόμη :D:D :worship: gm τα αμάξια :D

Αρχική απάντηση από F117

3870ce.th.jpg

...........ου καλά......GT.............387.......πρέπει να μπεί κ το unique να πάει στο τέρμα η τελική.....έχει έχει ακόμη :D:D :worship: gm τα αμάξια :D

στο hp2 τα έφτιαχνα από το notepad τα αυτοκίνητα, και είχα φτιάξει μια mclaren με αρκετά καλή συμπεριφορά για τα ~800-900 km/h τελική που είχε :p

xaxaxaaxax sotiris

xaxaaxxa looooooooooooooool ναιιιιι !και εγώ είχα φτίαξει μια μπέμπα!:p :P είχε κ κόλπο να στρίβει με άπειρα χιλιόμετρα :p :P αλλά εδώ No kolpo :p :P just carrera GT :p :P το αμάξι τα κάνει ΟΛΑ :o :O

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 15:00]

LOL RootX πως σας βολευει εννοω!!:D

Εγω δεν μπορω να παιξω με τίποτα με εξωτερικό view

Βεβαια αμα κοβω βολτες στη πολη το ρίχνω λίγο εξω για να θαυμασω την M3 μου...:worship:

Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά.

Murcielago με ΟΛΑ τα unique upgrades.

Μια ρημαδοκατηφόρα να είχε , τα 'χε τα 400...

Fair play : ο κωδικός burgerking ξεκλειδώνει το burger king challenge (ένα πανεύκολο sprint).

Όταν το κερδίσει κανείς , ξεκλειδώνουν όλα τα unique upgrades , αλλά μόνο στο menu φτιαξίματος του "My cars".

post-159-1416072313,8175_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από kender

Δε μπορώ να κάνω τα milestone

Πως ξεφεύγεται από όλα εκείνα στα 4ο heat lvl ρε γμτ?

Που να δεις το 5o :p

να πηγαίνεις ορέ στα κόκκινα τριγωνάκια να να τα χαλάς :p :P επίσης όταν βλέπεις να πάνε να σκάσουνε back ups που γράφει σε 1:30 λεπτά θα ρθουνε να προσπαθείς να evade για να μην έρθουν.!αρχίζει πάλι απο τα 2 λεπτά ο χρόνος που έρχοντε τα back ups k πάλι

@FrOsT με πρόλαβες :p

Ωραία όλα αυτά, εχθές που έφτασα Χ4 βγάλανε σε μπλόκο τα καρφιά και έμειναν οι ζάντες... me busted :(

Αρχική απάντηση από RootX

Ωραία όλα αυτά, εχθές που έφτασα Χ4 βγάλανε σε μπλόκο τα καρφιά και έμειναν οι ζάντες... me busted :(

άσε γιατί με l5 και 12λεπτη καταδίωξη με 2+ milion bounty και 3/3 milestones με πιάσανε...

ακόμη δεν έχω παίξει με τον #2...

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 12:05]

looooooooooool kender ....... άσε το παιχνίδι γίνεται πέος..... που να πας κ στο 5......... :p :P

Που να δεις και το level 6 :p

Σε τετοιες καταστασεις το speedbreaker ηταν ο καλυτερος φίλος μου!

Επίσης να ακουτε τι λενε στον ασύρματο τα στρουμφ...Πολλες φορες σου λεει που εχει στρουμφομπλοκο με στρομφοκαρφια και σε ποια πλευρα τα εχει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.