Κοπρίτης Νοέμβριος 26, 2005 #41 Νοέμβριος 26, 2005 αν και πολυ νεος ακομα στο παιχνιδι το γκαραζ ηδη φιλοξενει τεσσερα εξισου φτιαγμενα αυτοκινητακια: Mitsubishi Evo στο κοκκινο της φωτιας...(με εχει βγαλει ασπροπροσωπο με οποιοδηποτε αντιπαλο μεχρι στιγμης) και ενα Punto Kit Car για "παιχνιδακια" με τα οργανα της ταξης...
Κοπρίτης Νοέμβριος 26, 2005 #42 Νοέμβριος 26, 2005 η αγωνιστικη εκδοση της Cayman δοκιμαζεται κατω απο απολυτη μυστικοτητα στις εγκαταστασεις της Στουτγκαρδης και το πισωγλεντικο Castrol Supra φροντιζει για τις απαραιτητες διασκεδαστικες βολτιτσες στη παραλιακη
kender Νοέμβριος 26, 2005 #43 Νοέμβριος 26, 2005 Έχουν καμιά διαφορά τα αμάξια από pink slip και τα αγορασμένα αν φοράνε τα ίδια πράγματα? Επειδή είχα ένα ΤΤ και σε σχέση με το evo που κέρδισα ενώ φορούσαν τα ίδια το ΤΤ ήταν γρηγορότερο...
apocalypse Νοέμβριος 26, 2005 #44 Νοέμβριος 26, 2005 Όλα τα αυτοκίνητα , εφόσον φοράνε τα ίδια upgrades , βγαίνουν περίπου ίσα.Τουλάχιστον έτσι λένε οι μπάρες , τα χρονόμετρα διαφωνούν....Το μόνο πλεονέκτημα που έχουν τα pinkslipαρισμένα αυτοκίνητα είναι οτι κάμποσα φοράνε upgrades που θα πρέπει να πας 2-3 αντιπάλους παραπάνω για να τα ξεκλειδώσεις. πχ η Gallardo του #6 φοράει το turbo που για να το ξεκλειδώσεις και να το βάλεις σε άλλα αυτοκίνητα πρέπει να κερδίσεις τον #3.Δεν είναι απαραίτητο να είναι καλύτερα από ότι έχεις.Εγώ είχα την Supra του #13 σαν βασικό αυτοκίνητο μέχρι που έβγαλα και τον #6.
sotiris Νοέμβριος 26, 2005 #45 Νοέμβριος 26, 2005 εγώ evo + porsche και τώρα gallardo.έχω 1 για αστυνομία και 1 για racing.η gallardo του 6 τρομερή, σε 2 μέρες είμαι στο 52%.τώρα μαζεύω για τον #4.
Alexisferos Νοέμβριος 26, 2005 #47 Νοέμβριος 26, 2005 Αν και χαλαστηκα υπερ αρκετα με το παιχνιδι (δεν εχει civic) τι να την κανω την Gallardo και τα αλλα ποτε δεν μου τα προτημουσα στα games. παρε ενα civic καντο τουμπανο και ριξε τους στα αφτια... ετσι και εγω ενα κοινος θνητος ξεκινισα με το αμαξι του λαου Fiat Punto και μολις ξεκλειδωσα το Renault v6 (ο αντικαταστατης του civic μου) εμεινα με αυτο και θα το τερματισω με αυτο...
ΝTG Νοέμβριος 26, 2005 #48 Νοέμβριος 26, 2005 μαμιεστε......μην ποσταρετε αλλο πλζ!!!!!!!!!! :toomuchne :toomuchne :toomuchne :toomuchne :cry: :cry: :cry: :cry: :p :( :( :( ;)
FrOsT Νοέμβριος 26, 2005 #49 Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Aσχετος deep....τσ τσ τσ... Καθε Lambo που σεβετε τον εαυτο της ειναι ΚΙΤΡΙΝΗ κ.Frostys.... Αν ήταν όλες κίτρινες τότε θα ήταν απλά μονότονο... Εξάλω ποτέ δεν ήμουν Lambo-Fan FERRARI RULEZ
Samael Νοέμβριος 27, 2005 Author #50 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Αν ήταν όλες κίτρινες τότε θα ήταν απλά μονότονο... Εξάλω ποτέ δεν ήμουν Lambo-Fan FERRARI RULEZ Tην οποια θα προτιμουσες σε ενα "εξαλω" barbies pink με μπλε πατημασιες σκυλου παρα το ιερο κοκκινο ε? !ΙΕΡΟΣΥΛΕ!
FrOsT Νοέμβριος 27, 2005 #51 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Tην οποια θα προτιμουσες σε ενα "εξαλω" barbies pink με μπλε πατημασιες σκυλου παρα το ιερο κοκκινο ε? !ΙΕΡΟΣΥΛΕ! Φούξια με λαχανί βούλες για να είμαι ακριβής
johnnymous Νοέμβριος 27, 2005 #54 Νοέμβριος 27, 2005 ειναι πολύ τζι τζι το παιχνίδι αλλά χαλίεμαι με κάποια πράγματα οπώς που βγάλαν την ποικιλία πραγμάτων που είχαν για parts(bumpers κτλ) και μου βάλαν απλά τα body kits... δεν το έχω τερματίσει ακόμα αλλά δεν μου αρέσει που απουσιάζουν τα neon και γενικότερα τα μουρικα πραγματακια του nfs2. Τέλος είμαι 9ος στην μαυρη λιστα και ακόμα μια νυχτα δεν έχω δει..όλο μέρα ειναι και που και που βρέχει
kender Νοέμβριος 27, 2005 #55 Νοέμβριος 27, 2005 Όντως αυτό με χάλασε και μένα έπρεπε να τα κρατήσουνε τα κόλπα του underground 2 επειδή το έχουνε κάνει πολύ story based λες και παίζουμε κάνα rpg
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.