Jump to content

NFS Most Wanted <post your rides!>

Samael

Recommended Posts

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ !τρελή μλκια.....εγώ δεν θα είχα πληκτρολόγιο άμα το έκανα αυτό............axxaaxxaaxa!well done Πάντως ;):) μην περιμένεις απο εμένα τώρα.....:p μετά απο καιρό τώρα :(

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

untitledv7la.th.jpg

untitled4349dh.th.jpg

untitled15oq.th.jpg

Στο τελευταιο εσκασα πανω στο δεντρο και το περιπολικο που με ακολουθουσε ηταν ακριβος μπροστα μου, παρολα αυτα καταφερα να ολοκληροσω το cooldown... Τελικα το ΑΙ του πεχνιδιου δεν ειναι και τοσο εξυπνο....

Nαι βρε, εννοείται αυτό, ειδικά με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ εγώ με τιμόνι θα ήμουν άρχοντας.

Λέω να ξεκινήσουμε και καμιά άλλη πιστούλα για κοντρίτσες, θα βρω μια καλή γρήγορη και θα ποστάρω αργότερα :happy:

Το Rhino με full Upgade Parts και ζαντικό BBS :) Το έφτασα 360KM/h, πάει και παραπάνω (έιδα και 372KM/h, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω screenshot)... Καλύτερο το μπατσικό το τζιπ και απο το Porsche 911 Carrera GT2... ΕΛΕΟΣ!!!

post-419-1416072378,7852_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 21:39]

Το Rhino με full Upgade Parts και ζαντικό BBS :) Το έφτασα 360KM/h, πάει και παραπάνω (έιδα και 372KM/h, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω screenshot)... Καλύτερο το μπατσικό το τζιπ και απο το Porsche 911 Carrera GT2... ΕΛΕΟΣ!!!

που το βρηκες το μπατσικο???????????:jump:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Το circuit 23

Παέι?

Περίμενε, μπαίνω μια στιγμή από το νετ καφέ και θα σου πω, είχα βρει 2 γαμάτες πίστες ;)

edit: Λοιπόν βρήκα το sprint 43 που μου άρεσε πολύ:

untitled8iu.th.jpg

Ένας ΠΟΛΥ χαλαρός χρόνος, κατεβαίνει με πρώτη ματιά καμιά 10αριά δευτ. ακόμα.

Και μην κοροϊδεύετε το αμάξι, δεν είναι δικό μου :p:D

• 5 weeks later...
Αρχική απάντηση από Malkav

γρήγορο και ωραίω... sprint #12:banging:

Θα το τσεκάρω στο σπίτι l8r ;)

Tσέκαρε και το 43, μ'αρέσουν οι στροφές του, πολύ γρήγορες τρελιάρικο!

[τώρα που λιώνω και στο Trackmania Nations για τα Nadeo Medals θα σας σκίσω loool :D :D :D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.