Jump to content

NFS Most Wanted <post your rides!>

Samael

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από since1984

Αυτό θα πει η βόλτα του θανάτου.... !!!!:jump:

ΛΟΟΟΛ απιστευετο!Ποση ωρα επαιζες?εμενα καπου 800000-900000 και κρατησε 21 λεπτα...εσυ για να το κανες αυτο επαιζες....1,5 ωρα να υποθεσω?

Μάλλον είσαι σε χαμηλό heat level , αλλίως 800k σε 21 λεπτά είναι εξωφρενικά λίγα.

Αν παίξεις "επιθετικά" (κυνηγώντας τα breakers) σε heat level 5 μαζεύονται πολύ γρήγορα τεράστια νούμερα.

Η πιο "άγρια" καταδίωξη μου μέχρι τώρα έβγαλε 4.5 μύρια σε 13 λεπτά.

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ :p :P τα trainer μίσησα όταν κάποιος έπιασε καλύτερες τελικές από μένα στο NSF Underground 1 ...... λέω δεν παίζει μετά έψαξα ........ είδα......έβαλα και εγώ και λέω.....καλαααααααααά!έυκολο :p :P άλλα δεν μαρεσει :p :P δεν έχει νόημα ....... :p χαβαλές μόνο..... λες να φτίαξουμε new challenge με τραινερς??????? λοοοοολ

Αρχική απάντηση από F117

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ :p :P τα trainer μίσησα όταν κάποιος έπιασε καλύτερες τελικές από μένα στο NSF Underground 1 ...... λέω δεν παίζει μετά έψαξα ........ είδα......έβαλα και εγώ και λέω.....καλαααααααααά!έυκολο :p :P άλλα δεν μαρεσει :p :P δεν έχει νόημα ....... :p χαβαλές μόνο..... λες να φτίαξουμε new challenge με τραινερς??????? λοοοοολ

Ε καλα για πλακα το βαλα ;).Ολη η διαδρομη με nos.Εκπληκτικος ο χρονος σου...1.32 τι αλλο να πω?...

ότι έχω λίωσει :p :P :p lol μου βγήκαν τα μάτια έξω :/ ήτανε κ με την mx440 βλέπεις :p :P άντε να βγεί το nsf underground το 3 τώρα...... :p :P πάντως ο χρόνος κατεβαίνει κιάλλο! χμμμμμ gtr_84

πιο πριν είδες τι λέγαμε?έχει κ τα unique η Carrera σου έτσι?μέσω burgerking ! χώρις αυτά δεν παίζει!λοοοοολ !άλλο θέλω να πώ εγώ πως η Carrera GT είναι το καλύτερο αμάξι εκει μέσα .-

βασικά πάει 387 388 387 388 το ταχύμετρο!άλλα άμα πηγαίνεις για κάμποσο έτσι με νίτρο όταν τελειώσει ο αγώνας πήγαινε στα statistics και δες που έχει top speed!πάει μέχρι 389!παραπάνω δεν μου έχει γράψει με τπτ!

Αρχική απάντηση από since1984

έχει κανεναν να πει τπτ....???

είπα κ γω.....:jump: :jump: :jump:

Μονο με την σκεψη οτι μπορει να με επιαναν και να εχανα τοοοοσο bounty οσο θελει το παιχνιδι για να τερματιστει θα σταματαγα.1.24.15 f@ck!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.