Jump to content

NFS Most Wanted <post your rides!>

Samael

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Απότι φαίνεται το παιχνίδι είναι φανταστικό.

Αλλά.....εγώ πέτυχα όλα αυτά το κουτιά στην πραγματικότητα με την μηχανή μου και το καταευχαριστήθηκα. Είναι αυτό που λένε 1ια στο 1.000.000. Ή αλλιώς στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή με σχεδόν το κατάλληλο εργαλείο και χωρίς να κινδυνέψω

Δεν το πίστευα. Κι ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω.

Όλα αυτά τα πέτυχα στην Ελλάδα και παίξαμε για 200χλμ πραγματικά χιλιόμετρα.

Fazer_VS_McLaren Mercedes SLR 626hp

1 Lamborghini Gallardo

5 Porshe Turbo

1 Porsche GT 2

1 Porsche GT 3

1 Carrera 4

1 Ferrari 360 Modena

1 BMW M5

1 BMW M6

1 Mercedes CL600

Έβλεπα το πίσω μέρος των SLR & Lambo στα 240χ.α.ω. λίγο πιο πίσω από τους αεροδυναμικούς διαχύτες. Φανταστικά λέμε..... κρίμα που δεν είχα κάποιο τρόπο να καταγράψω έστο και κάτι ελάχιστο από αυτήν την εμπειρία και πέρα από την απόδειξη της αλήθειας να δείξω τα απίστευτα που είδαν τα μάτια μου. Εύχομαι σε όλους να πετύχουν κάτι ανάλογο.

:OT: σφήνα τέλος.

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 16:49]

stadium and hgw 79 νομίζω λέγεται το sprint (πάλι το ξέχασα :p)

ρε παιχτη, πως εβαλες να σου δειχνει την ταχυτητα με χιλιομετρα? εχω φαει τον κοσμο και δε βρισκω τιποτα :o

Αρχική απάντηση από louis_gas

ρε παιχτη, πως εβαλες να σου δειχνει την ταχυτητα με χιλιομετρα? εχω φαει τον κοσμο και δε βρισκω τιποτα :o

Στα options->gameplay άλλαξε το imperial σε metric ;)

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 12:47]

Στα options->gameplay άλλαξε το imperial σε metric ;)

ok thanks :T:

Αρχική απάντηση από sotiris

this means war :hehe:

Eπιτέλους να αποκτήσει και λίγο νόημα :) Πάμε να δούμε τον ΠΑΟ και μετά...

looooooooooooooooooooooooool :p ξαναλέω το αμάξι έχει όλα τα Unique πάνω λοοοοολ!με άλλον οδηγό μπροστά απο τιν GT μπορεί να γίνει καλύτερος ακόμη χρόνος :p :P το αμάξι για μένα σπέρνει :p :P άντε κ έχουμε φάει 3 goal :(

Πάλι με πρόλαβες ε? Δεν πειράζει, εμένα δεν τα έχει όλα unique, της λείπουν 3 αν θυμάμαι καλά, παρ'όλα αυτά ο χρόνος κατεβαίνει.

nfs012ps.th.jpg

τα unique πώς τα βάζεις? (από το career έχω βάλει 2 μόνο).

αν το φτιάξεις το αμάξι στο mycars, βάζει τα unique?

Αρχική απάντηση από sotiris

τα unique πώς τα βάζεις? (από το career έχω βάλει 2 μόνο).

αν το φτιάξεις το αμάξι στο mycars, βάζει τα unique?

Όχι, μόνο στο career μπορείς να τα βάλεις σε όποιο αμάξι θες εσύ. Το κακό είναι ότι πρέπει να τα κερδίσεις και εγώ είχα βγάλει 3-4 τούρμπο και βαριόμουν να ξανατρέξω, ίσως με το νέο προφίλ να τα βγάλω όλα. :devil:

ωραίος ωραίος!για να βάλεις όλα τα unique ΜΟΝΟ στο Mycars οταν ανοίγεις το παιχνίδι και γράψει click to start κάτι τέτοιο εκεί γράφεις burgerking και ξεκλειδώνει ένα νεο challenge στο challenge series το παίζεις το κερδίζεις κ μετά σου τα ξεκλειδώνει όλα τα unique στο quickrace..................ΓΑΜΕΙ η Carrera GT ..................

Αρχική απάντηση από F117

ωραίος ωραίος!για να βάλεις όλα τα unique ΜΟΝΟ στο Mycars οταν ανοίγεις το παιχνίδι και γράψει click to start κάτι τέτοιο εκεί γράφεις burgerking και ξεκλειδώνει ένα νεο challenge στο challenge series το παίζεις το κερδίζεις κ μετά σου τα ξεκλειδώνει όλα τα unique στο quickrace..................ΓΑΜΕΙ η Carrera GT ..................

Σωστός ο παίχτης ;):T: :T:

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img505.imageshack.us/img505/4644/cliov68yi.th.jpg' alt='cliov68yi.th.jpg'>

cool??ειναι κανενας για online παιχνιδι?με hamachi...οποιος θελει ας μου στειλει ενα πριβε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.