phovos Νοέμβριος 30, 2005 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 F117 piece of cake:D blade_pan Εμενα η Μ3 με βολεψε πιο πολυ στα pursuits απο τη GT...Σπαει τα roadblocks πολυ πιο ευκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Νοέμβριος 30, 2005 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Μετράνε και οι συνήθειες του οδηγού φυσικά , αλλά προσωπικά δεν προτιμώ την carrera GT ή την M3 για καταδιώξεις. Με βολεύουν πολύ καλύτερα τα τετρακίνητα , με 1η επιλογή την gallardo. Στην πίστα πάλι , τα χρονόμετρα λένε πως με κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν μπορώ ούτε να πλησιάσω καν τους χρόνους που "γράφω" με CGT & M3. Η M3 είναι ένα κλικ πιο αδύναμη και έχει και ψόφιο nitro , αλλά στρίβει απίστευτα καλά. Αυτό το τελευταίο challenge το δοκίμασα και μου φάνηκε και μένα πανεύκολο. Την πρώτη φορά την πάτησα , γιατί τους ξέφυγα πριν πιάσω το όριο bounty 1000 φορές ποιο δύσκολες οι καταδιώξεις lvl5 & lvl6 στο career. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 30, 2005 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 H Gallardo ειναι οντως...:worship: Τωρα πηρα την turbo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 30, 2005 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Level 5 μια χαλαρη αλλα και τυχερη βολτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 30, 2005 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 blade_pan ωραίος.....! έπρεπε όμως να γινόσουν κ εσύ μπάτσος γμτ! συμφωνώ με τον apocalypse για την GT κ την galardo...... για την m3 δεν ξέρω.... @micron χχααχχααχ ωραίος :P γρήγορος όντως είναι πιο εύκολο απο το χ4 και από το χ5 !το θέμα είναι να είσαι 5χ κ να πας στην ίδια καταδίωξη 6χ και μετά 7χ........εκείνο το 7χ πρέπει να είναι όταν θα σου πετάει βόμβες το ελικόπτερο looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool .......!αλήθεια σας έχει πετάξει τπτ ποτε?στο NSF HP πετάγανε κάτι βαρέλια στυλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 1, 2005 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Τι εννοεις μπατσος?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 1, 2005 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Μπάτσος ορέ να κυνηγάς εσύ τους racers.......όπως στο hot pursuit ! έπερνες ξερω εγώ την diablo περιπολικό κ τους μάμαγες.......! aaaaaaxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 1, 2005 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 A ναι βεβαια επρεπε να γινοσουν και συ.... Αλλη γλυκα...να μην εισαι παντα ο bad guy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Δεκέμβριος 1, 2005 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Πάω να το πάρω σήμερα. Με πορώσατε πάλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2005 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 lol? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 1, 2005 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από apocalypse Μετράνε και οι συνήθειες του οδηγού φυσικά , αλλά προσωπικά δεν προτιμώ την carrera GT ή την M3 για καταδιώξεις. Με βολεύουν πολύ καλύτερα τα τετρακίνητα , με 1η επιλογή την gallardo. Στην πίστα πάλι , τα χρονόμετρα λένε πως με κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν μπορώ ούτε να πλησιάσω καν τους χρόνους που "γράφω" με CGT & M3. Η M3 είναι ένα κλικ πιο αδύναμη και έχει και ψόφιο nitro , αλλά στρίβει απίστευτα καλά. Αυτό το τελευταίο challenge το δοκίμασα και μου φάνηκε και μένα πανεύκολο. Την πρώτη φορά την πάτησα , γιατί τους ξέφυγα πριν πιάσω το όριο bounty 1000 φορές ποιο δύσκολες οι καταδιώξεις lvl5 & lvl6 στο career. για καταδιώξεις έχω το evo. πραγματικά βολικό και σχετικά "κτήνος". τώρα για racing, εκεί που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν στο να βγάλω τον #2. Με δυσκόλεψε αρκετά, και μόνο με την full αναβαθμισμένη cgt τον κατάφερα. στις στροφές, έχει μειονέκτημα η porsche, πολλές φορές γυρνάει και δεν επανέρχεται με τίποτα (γυρνάει με πολλά). η gallardo νομίζω είναι πιο "φιλική" (λόγω τετρακίνησης??). πάντως για arcade καλό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Δεκέμβριος 1, 2005 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 ειμαι λιγος ακομα το ξερω!!αλλα εχω κι εγω ροδα,τι να γινει??δεν ειναι ασχημο,ε? http://img168.imageshack.us/img168/620/eclipse7zb.th.jpg' alt='eclipse7zb.th.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Δεκέμβριος 1, 2005 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:42] στις στροφές, έχει μειονέκτημα η porsche, πολλές φορές γυρνάει και δεν επανέρχεται με τίποτα (γυρνάει με πολλά). η gallardo νομίζω είναι πιο "φιλική" (λόγω τετρακίνησης??). πάντως για arcade καλό είναι. Ακριβώς γι'αυτό προτιμώ την Gallardo στις καταδιώξεις. Στην πίστα , που δεν υπάρχουν 100 τρελλοί να με τρακάρουν , δεν μετράει και τόσο αυτό το μειονέκτημα. Πάντως (επιτέλους) βρήκα τι σημαίνουν οι ρυθμίσεις του performance tuning και πειράζοντάς τις αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Χαμήλωμα , τέρμα downforce και brake bias στους πίσω τροχούς = σπάνια γυρνάει και μαζεύεται πολύ πιο εύκολα. Arcade σίγουρα , αλλά κάποια πραγματάκια όπως η διαρύθμιση κινητήρα-κίνησης και το βάρος (αν κρίνω από το A4) μοιάζουν να μετράνε πολύ , άσχετα αν οι μπάρες βγάζουν όλα τα αμάξια ίδια. Γιατί άλλο να στρίβει με 300 και άλλο με 290 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Δεκέμβριος 1, 2005 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αυτό θα πει η βόλτα του θανάτου.... Τελικά γλίτωσε το RX8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 1, 2005 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Παιδιά, το "Reckless Driving" που έχει στα Infractions πώς το πετυχαίνω;;;Ξέρω ότι σημαίνει απερίσκεπτη - απρόσεκτη οδήγηση αλλά όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Δεκέμβριος 4, 2005 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Απ'όσο έχω δει και απ'ότι δίαβασα , είναι κάτι παρόμοιο με το excesive speeding. Με την διαφορά οτι πρέπει να προσπεράσεις κάποιο περιπολικό με εξωφρενική ταχύτητα (300φεύγα , δεν ξέρω ακριβώς). Χαλαρά η πιο δύσκολη παράβαση. Και μια φρέσκια καταδίωξη. Δεν ξέρω αν φταίει οτι έσβησα το blur ή απλά με βολεύει τόσο πολύ η 911 turbo , πάντως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι σπάνια χρησιμοποιώ pursuit breakers (δεν υπάρχει κανένα στην εθνική) => λίγα κατεστραμένα περιπολικά => χαμηλό κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 5, 2005 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 ναι αυτο παρατηρησα και εγω...ειχα μικροτερο χρονο απο σενα αλλα πολυ μεγαλυτερο cost to state και περιπολικα :S ωραιος παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 5, 2005 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Το καλύτερο είναι να έχεις την Carrera GT, να τρέχεις σαν παλαβός και όποτε βλέπεις SUV ή spikes να πατάς το slow-time κι αν σε πιάσουν σφύρα μου. Θα το κλείσεις όταν βαρεθείς να παίζεις μετά από καμιά ώρα. (Δεν κάνουμε καμιά κοντρίτσα με χρόνους σε καμιά πίστα να αποκτήσει και ενδιαφέρον?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 6, 2005 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Carrera GT με όλα τα unique ξεκλειδωμένα στο mycar με τo challenge burgerking. και ο χρόνος best lap στην πιστα Campus Interchange :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 6, 2005 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 έλεος, εγώ έκανα 2:30 λεπτά στην ίδια πίστα (αν και δεν παίζω πολύ γρήγορα στα circuit). πάρτε ένα sprint time, highway and stadium ( με 1 νούμερο ) λέγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.