Jump to content

NFS Most Wanted <post your rides!>

Samael

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από micron [Σήμερα, στις 14:47]

Που να δεις και το level 6 :p

Σε τετοιες καταστασεις το speedbreaker ηταν ο καλυτερος φίλος μου!

Επίσης να ακουτε τι λενε στον ασύρματο τα στρουμφ...Πολλες φορες σου λεει που εχει στρουμφομπλοκο με στρομφοκαρφια και σε ποια πλευρα τα εχει!

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 21:44]

Τα upgrade μένουνε στο κάθε αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν μετράνε στην αξία πώλησής του.

ναι αλλα πριν το πουλησεις μπορεις να βγαλεις bodykits ζαντες κτλ για λιγo παραπανω cash...

;)

Αρχική απάντηση από Kokolikos

Ρε μπορεί κάποιος να μου γιατί δεν μπορώ να κάνω Post τις φωτογραφίες μου?????????

Please πείτε ρε.....

Thanks

Καταρχήν το "ρε" δεν είναι ευγενικό, μπορείς να το παραλείψεις από τα μηνύματά σου.

Κατα 2ον, διάβασε το f.a.q που περιγράφει τον τρόπο και τους όρους πρόσβασης και χρήσης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν:

#

Τα αρχεία που μπορείτε να κάνετε attach πρέπει να είναι της μορφής "gif jpg png txt zip jpeg pdf xls doc". Το μέγιστο μέγεθος του αρχείο πρέπει να είναι 100Kbytes και το μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος για εικόνες είναι τα 550(width)x700(height). Aν προσπαθήσετε να ανεβάσετε κάτι μεγαλύτερο από αυτές τις συνθήκες το σύστημα αυτόματα θα απορρίψει το attachment σας.

αν και ειμαι ακομα με το punto :TD: βλεπω οτι το παιχνιδι ειναι απλα κορυφη!!σε ενα single race με ανα audi που εφτιαξα για πλακα,μετρησα 59 fps!ειναι κολλημα βεβαια,αλλα τελειο!!κατω αριστερα μετραει το fraps!

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img383.imageshack.us/img383/7493/auditt7rw.th.jpg' alt='auditt7rw.th.jpg'>

Τι να σας πώ και γω που εχω τελειώσει το παιχνίδι αλλα δεν μπορώ να κάνω post τις φωτογραφίες.:slap: Τι με λέτε και τι σας λέω θα προσπαθήσω να φτιαξω την αναλυσή και να τις ανεβάσω σήμερα.:coax:

Για να μην γίνει παρεξήγηση το παιχνίδι είναι τελειωμένο σε επίπεδο 68% δηλαδή λίγο μετά απο το τέλος της "Black List" για όσους ξέρουν.:banging: :banging: :banging:

@micron αχχααχχα άσε σου λέω......όταν είπα ουφφφφφφ με το μλκ τον Razor...τελείωσε!..........@@δια!

oremlk9qw.th.jpg

micron πήγαινε στο challenge series και πήγαινε κάτω κάτω στην τελευταία που είναι ξεκλείδωτη................ 7 ............

ναι κ τα μωρά

PORSCHE Carrera GT.........

porch21pk.th.jpg

η Limbo μαμεί με τους μπάτσους......

limbo2tz.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.