Samael Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2005 Eιμαι πολυ περιφανος για το Clio μου!Περιμενω πως κ πως βεβαια το πανεμορφο gallardo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Νοέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς φτιαξίματος , αλλά έτσι μ'αρέσουν.M3 GTR SL500 Gallardo Carrera GT 1 Carrera GT 2 Θα υπήρχε και μια Murcielago στην λίστα , αλλά όταν είδα τα διαθέσιμα kits ήθελα να μπήξω τα :cry: και έμεινε "μαμά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Βάλτε κι άλλαααααα!!!Την Παρασκευή θα το αγοράσω το παιχνίδι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Νοέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Nothin' fancy... Πριν λιγο το αρχησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Κάποιος αν μπορεί να μου πει ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που έχει μέσα το παιχνίδι (ή τουλάχιστον όσα έχει ξεκλειδώσει)...Please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Κάποιος αν μπορεί να μου πει ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που έχει μέσα το παιχνίδι (ή τουλάχιστον όσα έχει ξεκλειδώσει)...Please! Google is my friendAston Martin DB9Audi A3 3.2 QuattroAudi A4 3.2 FSI QuattroAudi TT 3.2 V6 QuattroBMW M3 GTR (race)BMW M3 GTR (street)Caddilac CTSChevrolet Cobalt SSChevrolet Corvette C6Chevrolet Corvette C6-RDodge Viper SRT-10Fiat Grande PuntoFord GTFord Mustang GTLamborghini GallardoLamborghini MurcielagoLexus IS300Lotus EliseMazda RX-7Mazda RX-8McLaren Mercedes-Benz SLRMercedes-Benz CLK-500Mercedes-Benz SL500Mercedes-Benz SL65 AMGMitsubishi Eclipse GTMitsubishi Lancer Evolution VIIIPontiac GTOPorsche 911 Carrera SPorsche 911 GT2Porsche 911 Turbo SPorsche Carrera GTPorsche Cayman SRenault Clio V6Subaru Impreza WRX STiToyota SupraVauxhall Monaro VXRVolkswagen Golf GTI (mk5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Google is my friend WOW! Thanks Master!!![Εγώ γιατί δεν τα βρήκα???] Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Νοέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Μια μικρή λεπτομέρεια , κάποια από αυτά ΔΕΝ επιτρέπουν "φτιάξιμο" ή εμφανίζονται μόνο στο single race.H Μ3 GTR Racing εμφανίζεται μόνο σε career και single race (όχι στο my cars) και δεν επιτρέπει tuning πέρα από βάψιμο/vynils.Και τα παρακάτω εμφανίζονται μόνο σε single race , δεν υπάρχει tuning κανενός είδους:Corvette C6.RMercedes-Benz SL65 AMGPorsche 911 GT2Camaro SS '67BMW M3 GTR StreetΜένουν 32 αυτοκίνητα που κάνουν τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Eιμαι πολυ περιφανος για το Clio μου!Περιμενω πως κ πως βεβαια το πανεμορφο gallardo.. :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Σε ποια έκδοση είναι αυτό? Απλή ή Black? Πείτε μου γρήγορα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Απλή και Black έχουν τα ίδια αμάξια... Η Black έχει μόνο ένα Bonus DVD... Σε βλέπω εγώ... fan του Clio εεεε?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Νοέμβριος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Nothin' fancy... Πριν λιγο το αρχησα... Και πήρες γκολφ τι να πει κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Subaru rulezzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αυτο ειναι το πυραυλακι μου.Μιλαμε για πολλα γκαζια παιδες και ειναι και πουλ μουρ Να χα ενα τετοιο στα αληθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 νατες οι πριζες παλι!!θα καουμε με 15 παιχνιδια ταυτοχρονα!!αντε,σε λιγες μερες θα μπω και εγω στη λιστα των καταζητουμενων μαλλον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. [Σήμερα, στις 23:23] νατες οι πριζες παλι!!θα καουμε με 15 παιχνιδια ταυτοχρονα!!αντε,σε λιγες μερες θα μπω και εγω στη λιστα των καταζητουμενων μαλλον!! Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες τα ίδια τραβάμε αλλά δεν μας χαλαει κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από street warrior [Σήμερα, στις 23:34] Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες τα ίδια τραβάμε αλλά δεν μας χαλαει κιόλας καθολου!!!και εχω δρομο να καλυψω,ειστε μπροστααα!!αντε να βρεθουμε και στους δρομους για κοντρες!!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Γιατί όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 24, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Σε ποια έκδοση είναι αυτό? Απλή ή Black? Πείτε μου γρήγορα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Χεχεχ,τεζα το εργαλειο. Ζαντες κ καποιες μικροβελτιωσεις.Απο αυριο Gallardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 24, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 K μια με Γαλλικο κωλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα!!! Έρχεται αύριο το παιχνίδι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.