Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2005 Προσφατα απεκτησα μια x-fi Στις ρυθμισεις ηχου του FEAR βλεπω την εξης οθονη Μηπως εχει γινει πατατα με τους drivers και εκει που λεει EAX 2.0 θα επρεπε να λεει EAX 4.0 (ή 5.0) ?(πριν ειχα μια audigy και επειτα την 5.1 live onboard) Ή μηπως το προχωρημενο eax που εχει το παιχνιδι ειναι το eax advanced hd? Οσοι εχετε το FEAR και x-fi please help! Ειμαι ενα βημα πριν το φορματ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Mπορει να μην εχω την X-Fi αλλα την Audigy IIzsαλλα σου ειπε κανενας οτι το παιχνιδι πρεπει να υποστηριζει EAX 4.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 18:09] Mπορει να μην εχω την X-Fi αλλα την Audigy IIzsαλλα σου ειπε κανενας οτι το παιχνιδι πρεπει να υποστηριζει EAX 4.0? Στο πιο κατω λινκ βλεπω οτι : a story of paranormal terror brought to life with atmospheric EAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Εβαλες τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Νομίζω ότι το Advanced HD είναι η επιλογή που θέλεις... ’σ' το στο "On" και επίσης ενεργοποίησε και το Hardware Mixing, το οποίο βλέπω στην εικόνα ότι είναι απενεργοποιημένο...EDIT: Μέχρι την έκδοση 2.0, το χαρακτηριστικό αυτό ονομαζόταν απλά EAX... Από την 3.0 και μετά ονομάστηκε EAX Advanced HD... Οπότε αν είναι ενεργοποιημένο το Advanced HD στο παιχνίδι, λογικά θα ενεργοποιεί τα επιπλέον effects των εκδόσεων 3.0 και άνω (στην περίπτωσή σου την έκδοση 4.0)...’ρα είσαι ΟΚ έτσι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 18:20] Εβαλες τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα; Καλη ιδεα!Εχω drivers 8/8/2005 και οι τελευταιοι στο site της creative ειναι 15/11/2005Ιδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 19:58] Νομίζω ότι το Advanced HD είναι η επιλογή που θέλεις... ’σ' το στο "On" και επίσης ενεργοποίησε και το Hardware Mixing, το οποίο βλέπω στην εικόνα ότι είναι απενεργοποιημένο...EDIT: Μέχρι την έκδοση 2.0, το χαρακτηριστικό αυτό ονομαζόταν απλά EAX... Από την 3.0 και μετά ονομάστηκε EAX Advanced HD... Οπότε αν είναι ενεργοποιημένο το Advanced HD στο παιχνίδι, λογικά θα ενεργοποιεί τα επιπλέον effects των εκδόσεων 3.0 και άνω (στην περίπτωσή σου την έκδοση 4.0)...’ρα είσαι ΟΚ έτσι!!! Ουπς!Τωρα ειδα το ποστ σου μαν!Να'σαι καλα!Με σωνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.