jim_600v Φεβρουάριος 3, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Και συνεχίζοντας λίγο ακόμα τον καλλωπισμό, θέλω να κάνω ένα καλώδιο για τροφοδοσία των σκληρών Σατα, καθώς και 2 ακόμα καλώδια ένα 6πινο και ένα 8πινο για την κάρτα γραφικών, το θέμα είναι τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσω , καθώς και ποιες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να έχω? Κατι τέτοιο λέω για τους σκληρούς: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2009 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 στο συγκεκριμένο το μόνο δύσκολο είναι να βρεις τα βύσματα κατά τα άλλα είναι μια χαρά εύκολο να το φτιάξεις μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 3, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Ναι τα βύσματα, τα έχω, απλά θέλω να ξέρω τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 3, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 4 καλώδια το λιγότερο το πορτοκαλί δεν έιναι αναγκαστικό και πάνε όπως κουμπώνει το βύσμα στο δίσκο και το κοιτάς με τον δίσκο σωστά μπροστά σου και όχι ανάποδα τα 12V είναι από την μεριά που έχει το αυτάκι το βύσμα 12 - GND - 5 - GND Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 3, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 ωραία ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 28, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Και ένα μικρό update!!! αυταααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 28, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 καλή φάση αυτά τα ροδάκια τι ύψος έχουνε ? έλεγα να τα βάλω και εγώ στο staker αν είναι πιο ψιλά από τα δικά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 28, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 δεν νομίζω πρέπει να έχουνε το ίδιο ύψος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 28, 2009 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 αν μπορούσες να το μετρήσεις θα μου έκανες μεγάλη χάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 28, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 4Cm πάνω κάτω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 28, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 ok thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondorgr Μάρτιος 1, 2009 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 Πολυ καλο εγινε! :respect: Συγχαρητήρια!αυτο το "μαραφετι" το ασπρο στην 8η φωτο, το ειχε η μητρικη ή μπορουμε να βρουμε και εμεις που δεν εχουμε ASUS; Οσο για το επιμαχο καλωδιο, αν σε τρωει τοσο, μπορεις να το βαψεις μαυρο για να μην χτυπαει στο ματι. Υ.Γ. Βαλε και καμια φωτο το κουτι απ' εξω! καλησπερα. αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ. το ασπρο το μαραφετι το εχει η asus. δοκιμασα να δω αν ταιριαζει σε αλλη, αλλα η διαταξη δεν ειναι ιδια απο Mobo σε mobo. αλλα αν πας σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα μπορεις να παρεις κατι αντιστοιχο και να το προσαρμοσεις στην δικη σου. (τωρα μου ηρθε η εμπνευση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F33L Απρίλιος 2, 2009 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 απο τα "Καλα" cable management GJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.